Highlights: FCK og Daramy nedlagde hårdtkæmpende Lyngby – storsejrede til sidst

Lyngby kæmpede godt mod overmagten fra FCK, da de søndag tabte en kamp, der først blev afgjort til allersidst.

F.C. København vandt sikkert over Lyngby i Superligaen.
Claus Bech/Ritzau Scanpix

F.C. København vandt søndag sikkert 3-0 i lokalopgøret mod Lyngby.

Men selvom sejren aldrig rigtig var truet, blev kampen dog først afgjort hen mod slutningen, hvor Lyngby fightede og kæmpede, det bedste de havde lært.

Hjemmeholdet skabte god stemning i Parken allerede efter 24 minutters spil, hvor Roony Bardghji scorede til 1-0 efter et flot opspil, hvor Mohammed Daramy også viste sig frem.

Det gjorde Daramy i det hele taget flere gange i løbet af kampen, og FCK-spilleren bejler til VM-truppen, der udtages mandag aften af Kasper Hulmand.

FCK fik slidt Lyngby op, og i det 73. og 77. minut afjorde de kampen med to hurtige scoringer sat ind af Hakon Arnar Haraldsson og Viktor Claesson.