VM 2022

3 min læsningKort før VM-pause: Pep Guardiola udnævner de største rivaler til Premier League-titlen

Der er stadig mange om buddet til at tage Premier League-titlen i denne sæson, hvis man spørger Manchester City-manager, Pep Guardiola.

3 min læsning
Manchester Citys manager, Pep Guardiola, mener at hele syv hold kan kæmpe med om Premier League-titlen i år.
Foto: Reuters/Jason Cairnduff

Manchester City er, som altid fristes man til at sige, med, hvor det er allersjovest i Premier League.

Således indtager klubben i skrivende stund andenpladsen i ligaen kun overgået af Arsenal, som har hentet to point mere end Manchester City i sæsonens første 12 spillerunder.

Men hvem er egentlig favorit til at tage Premier League-titlen i denne sæson? Det blev Manchester City-manager, Pep Guardiola, spurgt ind til på pressemødet før lørdagens Premier League-kamp mod Fulham.

Og den spanske træner nægter at afskrive nogle af Big 6-klubberne på nuværende tidspunkt. Og det på trods af, at Manchester City allerede har distanceret sidst års titel-udfordrere fra Liverpool, som i denne sæson nærmest har været en skygge af sig selv, med hele 13 point.

– Arsenal, Manchester City, Chelsea, Newcastle, Tottenham, Manchester United og også Liverpool, lød det korte svar fra Pep Guardiola, før han uddyber, hvorfor Liverpool efter hans overbevisning stadig kan nå det.

– Liverpool er med, fordi de har den samme manager og det samme hold, som de har haft de seneste sæsoner. Vi ved, de pludselig kan vinde 17-18 kampe i streg, det har de vist før. Så hvorfor skulle de ikke kunne det igen? Ingen ved, hvad der kommer til at ske efter VM, i transfervinduet og om spillere kommer tilbage med skader eller lignende.

– Lige nu er førsteudfordreren dog Arsenal. Hvorfor? Fordi de er på førstepladsen. Og resten er ikke så langt væk i stillingen. Vi må se, hvordan det går i de sidste to kampe frem mod VM.

Medie: Denne spiller har den bedste scoringsrate i Europas fem bedste ligaer – sætter Haaland og Lewandowski til vægs

Ser man bort fra Big 6-klubberne, er der, ifølge Pep Guardiola, kun én anden klub, der kan blande sig i titel-striden.

– Jeg mener også, at Newcastle kan kæmpe med om titlen. Newcastle er i god form. Og de spiller kun én kamp om ugen, da de ikke er med i de europæiske turneringer. Når det sker, er det en stor fordel. De har meget mere energi end os andre.

– Derudover har de en god manager og nogle topklassespillere. De har et rigtig godt momentum lige nu, så jeg forestiller mig, at de bliver en del af kampen langt hen i turneringen.

Guardiola om Haaland-comeback: Han har det meget bedre

De fleste Premier League-klubber skal i kamp allerede i dag. Der er hele fem Premier League-kampe på menuen lørdag eftermiddag og aften.

Her møder Manchester City ligaens syvendeplads fra Fulham. En kamp du kan følge fra klokken 16:00 på Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer