VM 2022

2 min læsningDaramy før Lyngby: Vi skal dominere kampen og være det stærkeste hold

F.C. Københavns Mohamed Daramy ser frem mod Superliga-opgøret mod Lyngby, som han mener, at FCK skal dominere fra start til slut.

2 min læsning
F.C. Københavns startopstilling mod Thisted i Pokalen.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Superligaens nummer seks og nummer tolv står søndag eftermiddag over for hinanden i et vigtigt opgør.

Her tager F.C. København imod Lyngby i Parken, hvor FCK skal forsøge at kæmpe sig tilbage i Superligaens topstrid, mens Lyngby skal forsøge at holde sig til i bunden af ligaen, inden det bliver for sent.

F.C. Københavns Mohamed Daramy ser frem til opgøret, som han mener, at løverne skal ud at dominere fra start.

– Spillemæssigt synes jeg, at vi er på rette spor og bliver bedre og bedre. Vi er svære at skabe chancer mod, og jeg synes også, at vi offensivt udvikler os godt, uden at det er perfekt endnu.

– Vi skal slutte efteråret godt af i Superligaen med to sejre, så vi står et fornuftigt sted, inden det skal afgøres til foråret.

– Det starter mod Lyngby på søndag, hvor vi skal dominere kampen og vise, at vi er det stærkeste hold.

Dortmund-cheftræner roser FCK-fansene efter stort tifo- og pyroshow: Det var virkelig højt

Det bliver dog ikke en let kamp for F.C. København, fortæller Daramy. Og det på trods af, at Lyngby lige nu indtager en plads som absolut bundprop i Superligaen.

– Jeg synes faktisk, at de spiller noget fin fodbold. Vi var selv lidt i problemer mod dem (Lyngby red.) senest, selvom vi vandt, og jeg synes, at de har været uheldige nogle gange, hvor de godt kunne have fået flere point.

– Når det er sagt, så skal vi ud og bestemme kampens udvikling og give vores fans en god sidste hjemmekamp i år, slutter Mohamed Daramy.

Kampen mellem FCK og Lyngby fløjtes op søndag klokken 16:00 og kan følges på 6’eren og discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer