VM 2022

1 min læsningVan Dijk: Denne Liverpool-legende ville ikke komme på holdkortet

Virgil van Dijk er godt tilfreds med Liverpool-truppen. Faktisk i sådan en grad, at hollænderen ikke levner Liverpool-legenden Jamie Carragher en plads i truppen, såfremt englænderen spillede i dag.

1 min læsning
Virgil van Dijk mener, at Liverpools nuværende trup er så stærkt, at Liverpool-legenden Jamie Carragher ikke ville komme på holdkortet.

Virgil van Dijk løste Liverpools defensive problemer, da han ankom fra Southampton i 2018.

Siden har Liverpool, med undtagelse af den nuværende sæson, genfundet formen fra storhedstiden, hvor en række af positionerne har fået en opgradering.

Den 31-årige hollænder mener nu, at truppen faktisk er så god, at Liverpool-legenden Jamie Carragher ikke ville få en plads i truppen. Det fortæller han Gary Neville, der efterlades med et stort smil på læben.

– Han (Jamie Carragher, red.) ville ikke engang være blandt de første 20. Han ville befinde sig på lægterne, siger van Dijk med et kækt smil til Youtube-serien, Overlap.

Jamie Carragher gik efterfølgende til tasterne i et Twitter-opslag, hvor han sammenlignede Pepe Reina, der vogtede Liverpool-målet under Carraghers storhedstid, med Alisson.

Efter de første 200 klubkampe havde Reina holdt buret rent 102 gange, mens Alisson har indtaget fjerdepladsen med 90 kampe uden at lukke mål ind.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer