VM 2022

2 min læsningCasemiro om ten Hag: Han er jo besat

Casemiro er overrasket over sin nye manager i Manchester United, Erik ten Hag, som han beskriver som besat.

2 min læsning
Manchester United Casemiro Erik ten Hag besat.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United hentede denne sommer Casemiro til klubben fra de forsvarende spanske mestre, Real Madrid.

Og som ny mand hos Manchester United er noget af det, der har overrasket brasilianeren allermest, en helt særlig ting omhandlende klubbens manager, Erik ten Hag.

Det fortæller han forud for Manchester Uniteds Europa League-opgør mod Real Sociedad.

Til Casemiros overraskelse er Manchester United-manageren fuldstændig vanvittig på et bestemt område. Han beskriver det som en decideret besættelse.

– Efter at have været i fodboldverdenen i et stykke tid, og selvom jeg kun er 30 år, så er hans besættelse af at vinde det, der har overrasket mig mest.

– Erik ten Hag har mange styrker. Han er optaget af proces og fælles fremskridt. Vi spillere vil selvfølgelig gerne vinde, men ten Hag er jo besat af at vinde. Han lærer fra sig og forsøger at gøre os bedre helt ned til den mindste millimeter. Den besættelse af at vinde er noget, jeg kun har set hos meget få ledere.

Ekspert om ny Manchester United-spiller: Han er speciel og bringer alt

I aftenens opgør i Europa League mellem Manchester United og Real Sociedad står det allerede klart, at begge hold er videre fra turneringens gruppespil.

Der er dog stadig kamp om førstepladsen, som sikre en bedre seedning ind i de kommende knockout-runder. Vinder Manchester United med mere end et enkelt mål, overtager Premier League-klubben førstepladsen i puljen.

Kampen fløjtes op i aften klokken 18:45 og kan følges på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer