VM 2022

3 min læsningEkspert om ny Manchester United-spiller: Han er speciel og bringer alt

Manchester United har hentet flere spillere ind til midtbanen i sommerens transfervindue, og en af dem kan noget specielt, mener ekspert.

3 min læsning
Manchester United har fået en 'speciel' midtbanespiller i form af Casimiro. Han eren kæmpe gevinst for Premier League, mener ekspert.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Den tidligere Manchester United-midtbanespiller, Owen Hargreaves, kan næsten ikke få armene ned over en af Manchester Uniteds nyerhvervelser denne sommer.

Således har han valgt Casemiro som den ene spiller, der har gjort den helt store forskel, siden han ankom til Old Trafford.

Den femdobbelte Champions League-vinder, Casemiro, har ifølge Hargreaves nu for alvor vist, at han er en klassesigning for United efter en lidt langsom start på tilværelsen i England. Det fortæller han til SPORTBible.

Manchester United-legenden Rio Ferdinand beskrev senest Casemiros præstation i 2-0-sejren over Tottenham i sidste uge som ‘helt enorm’

Efter 1-1-kampen senest mod Chelsea, hvor Casemiro scorede på et flot hovedstød i det 95. minut, sender Hargreaves nu endnu mere ros mod den 30-årige Manchester United-spiller.

– Han har bragt alt. Lederskab – han har vundet fem Champions League-titler. Han er en speciel spiller, ingen tvivl om det, indleder Hargreaves, før han fortsætter:

– Med Casemiro på banen har du altid en mand, du kan spille til enhver tid. Han er først og fremmest genial defensivt, men jeg synes også, han er god under pres, og han hjælper United med at være bedre på bolden. Han har så mange egenskaber, der går ubemærket hen, og hovedstødet mod Chelsea er prikken over i’et.

Medie: Ronaldo er tilbage i Manchester United-truppen

– Det, der har overrasket mig allermest, har været hans pasningsspil – det har jo været enestående. Vi ved, at defensivt er han rigtig god, men Casemiros evner til at spille bolden fremad er jo fremragende – specielt når man sammenligner med alternativerne Fred og McTominay, som er gode spillere, men de spiller bare ikke fremad i nogle af de afgørende øjeblikke.

– Han har været, hvad vi forventede i forhold til at vinde bolden defensivt. Her er han en af ​​de absolut bedste midtbanespillere i Premier League. Men han har bare også så mange flere lag i sit spil. Han har vundet fem Champions League-titler – og det er der en grund til – for denne fyr er godt nok pålidelig.

Medie: Premier League-klubber kæmper om 750 millioner dyr centerforsvarer

Casemiro har efter en langsom start bidt sig fast i ten Hags startellever, hvor han er startet på banen i Manchester Uniteds seneste seks kampe. I alt har han spillet otte kampe for United med ét mål og en enkelt assist til følge.

Casemiro får chancen for igen at være i aktion i den røde trøje, når Manchester United torsdag får besøg af Sheriff Tiraspol i Europa League.

Kampens fløjtes op klokken 21:00 og kan følges på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer