VM 2022

2 min læsningRoony Bardghji: Champions League-debut var et kæmpe moment i mit liv

F.C. Københavns unge talent, Roony Bardghji, er glad for sin debut i Champions League i en alder af blot 16 år.

2 min læsning
F.C. Københavns Roony Bardghji sætter ord på sin Champions League-debut for klubben frem mod opgøret mod Dortmund.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Roony Bardghji var én blandt mange unge F.C. København-talenter, der fik spilletid i seneste Champions League-kamp mod Sevilla.

Og for det blot 16-årige FCK-talent var det da også en drengedrøm, der gik i opfyldelse, da han fik karrieres første minutter i Champions League.

Det fortæller han på klubbens hjemmeside.

– Min første Champions League-kamp i Sevilla var et stort moment i mit liv. Det har altid været drømmen, siden jeg var helt lille. Det var en kæmpe oplevelse, og jeg er meget glad. For min familie var det også kæmpestort, og de er selvfølgelig stolte og glade på mine vegne.

– Jeg er den yngste på holdet, men det er ikke noget jeg tænker specielt meget over. Jeg prøver bare at spille. Jeg er her jo af en grund. Jeg har aldrig følt mig presset over, at jeg er yngre end dem, jeg spiller på hold med, eller dem vi spiller mod. Jeg prøver bare at gå ud og gøre mine ting, det er jeg vant til nu. Jeg forsøger at lære så meget som muligt af alle kampe, jeg spiller og forbedre mig på den måde.

F.C. København slog vild Champions League-rekord mod Sevilla

Roony Bardghji glæder sig til endnu en Champions League-oplevelse, når F.C. København i aften møder Dortmund.

– Kampen mod Dortmund i Parken er selvfølgelig en meget stor kamp med garanteret vild atmosfære. Vi oplever en massiv opbakning i Parken. Det ville være en fed kamp at spille. Dortmund er et supergodt hold, som er svære at slå, så alle på holdet er spændte på, hvordan kampen udspiller sig.

– De sidste kampe vi har spillet, har vi ydet en flot præstation, og vi har set fremskridt i vores spil. Jeg håber, at vi fortsætter på denne måde og bruger det i vores kamp mod Dortmund. Det bliver selvfølgelig ikke let at vinde, men vi gør vores bedste. Man ved aldrig, hvilken drejning kampen kunne tage.

Aftenens opgør mellem F.C. København og Dortmund fløjtes op klokken 21:00 og kan følges på TV3 + og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer