VM 2022

2 min læsningOfficielt: Silkeborg forlænger med stor profil

Silkeborg offentliggør onsdag formiddag, at man har valgt at forlænge kontrakten med en af klubbens store profiler.

2 min læsning
Silkeborg forlænger kontrakten med Nicolai Larsen.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF og Nicolai Larsen har forlænget det gode samarbejde med tre år.

Det offentliggør Silkeborg onsdag formiddag i en pressemeddelelse.

Dermed vil den rutinerede keeper være at finde i buret i Søhøjlandet frem til sommeren 2026.

Sportschef i Silkeborg IF, Jesper Stüker, glæder sig meget over kontraktforlængelsen:

– Nicolai Larsen har fra day one været en sikker sidste skanse for vores hold, og hans boldfasthed og betydning for vores spillestil kan ikke overvurderes. Det er derfor en meget stor glæde at have forlænget aftalen med ham, og ud over sine åbenlyse kvaliteter som målmand, har han også en stor betydning for vores trup, hvor han er en vigtig kulturbærer.

Godt nyt for Silkeborg: Konkurrent snubler i Conference League

Hovedpersonen selv er også rigtig godt tilfreds med aftalen, der sikrer ham en fremtid i klubben han holder så meget af. Han glæder sig over udsigten til at fortsætte i Silkeborg IF:

– Jeg har været enormt glad for mit skifte til SIF og Silkeborg, hvor både jeg og min familie er faldet rigtig godt til. Jeg trives virkelig godt i klubben og med mine fantastiske holdkammerater i omklædningsrummet, og jeg nyder i stor stil at spille for et hold, der har så kompromisløs en tilgang til spillestilen, og hvor jeg føler, at jeg passer perfekt ind med mine kompetencer, siger Nicolai Larsen og fortsætter.

– Jeg er også glad for det stærke samarbejde med trænerstaben – herunder målmandstræner Oliver Rosengren og mine kollegaer Oscar Hedvall og Aske Andresen, som holder mig på tæerne hver eneste dag. Både spille- og resultatmæssigt er det endda gået langt over forventning, og jeg glæder mig til at bidrage til at fortsætte den generelt meget positive udvikling i Silkeborg IF, lyder det fra Nicolai Larsen.

Brandvarme Sebastian Jørgensen inden West Ham: Vi kommer ikke for at få en oplevelse

Nicolai Larsen blev hentet til Silkeborg på en to-årig aftale fra den franske klub EA Guingamp i sommeren 2021.

Siden er det blevet til 57 kampe i SIF-trøjen for den 31-årige keeper.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer