VM 2022

3 min læsningBrandvarme Sebastian Jørgensen inden West Ham: Vi kommer ikke for at få en oplevelse

Silkeborgs Sebastian Jørgensen er flyvende for tiden, og han tror på, at Silkeborg kan fortsætte de gode takter, når klubben møder West Ham i Conference League.

3 min læsning
Silkeborg IF-spilleren Sebastian Jørgensen har været flyvende senest. Han tror på et flot Silkeborg-resultat, når de møder West Ham i Conference League.
Foto: Robert Ghement/EPA/Ritzau Scanpix

Torsdag aften gælder det Conference League for Silkeborg.

Her rejser Kent Nielsens tropper til London, hvor Premier League-klubben West Ham venter for klubben fra Søhøjlandet.

Og i Silkeborg tror man fuldt ud på, at man kan tage noget med hjem fra London efter torsdagens opgør.

Silkeborgs glohede Sebastian Jørgensen har scoret to mål per kamp i de seneste tre opgør i Superligaen og Conference League. Og den unge Silkeborg-offensiv tror da også på chancen for point. Det fortæller han til campo.dk.

– Det er ikke noget vi kommer over til for at få en oplevelse. Vi vil gerne gøre det godt, og forhåbentligt få noget med derfra. Så ser det rigtig godt ud i gruppen. Vi tror på det.

– Vi har egentlig altid troen på, at vi kan gøre noget. Vi så også her på hjemmebane, at vi kunne drille dem (West Ham red.) lidt. Det var lige før, at vi fik noget med derfra. Så selvom det er en stor klub – og det hedder en Premier League-klub – så har vi troen på, at vi kan gøre noget, fortæller Sebastian Jørgensen til campo.dk og fortsætter:

– Så længe vi holder fast i vores spil, så har vi også noget, der kan gøre ondt på West Ham, og det er det, vi skal gå ind med troen om, at vi også kan gøre.

Trupnyt: Silkeborg mangler to profiler mod West Ham

Sebastian Jørgensen glæder sig til opgøret og håber på at vise sig frem på den største scene og fortsætte de flotte takter fra de seneste par kampe.

– Det er en Premier League-klub og på London Stadium. Det er en stor kontrast at komme fra CASA Arena Horsens (nu Nordstern Arena Horsens red.) til London Stadium. Det er ikke noget, jeg har prøvet før i hvert fald, så det er noget vi ser frem til allesammen – og især mig.

– Jeg glæder mig utroligt meget og håber da, at jeg kan vise mig frem. Det er den største hylde og det bliver en stor oplevelse.

Du kan se hele interviewet med Sebastian Jørgensen i videoen øverst i artiklen

Officielt: Anderlecht fyrer Felice Mazzú

Silkeborg indtager i skrivende stund en andenplads i gruppen og er dermed på forhånd sikret en ‘finale’ om at sikre sig en plads videre i turneringen mod tredjepladsen Anderlecht i den kommende spillerunde.

Kampen mellem West Ham og Silkeborg fløjtes i gang torsdag klokken 21:00. Kampen kan følges på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer