VM 2022

2 min læsningMedie: Kendte tyske hooligans afvist ved grænsen

Flere kendte personer fra det tyske hooliganmiljø fra Dortmund og Hamburger SV er blevet nægtet indrejse ved grænsen til Danmark.

2 min læsning
Flere hooligans afvist ved den dansk-tyske grænse før F.C. København mod Dortmund i Champions League.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En række kendte tyske hooligans er angiveligt blevet nægtet indrejse til Danmark.

Det sker af frygt for uroligheder i forbindelse med Champions League-opgøret mellem F.C. København og Dortmund.

Det skriver Ekstra Bladet.

Der er angiveligt tale om en række Hamburger SV-tilhængere, som forsøger at komme til Danmark med hensigten om at gøre F.C. København-fansene selskab til aftenens opgør mod Dortmund i Champions League. Dortmund der, som bekendt, har nære relationer til Brøndbys fan-miljø.

– Vi havde indgået en aftale med tysk politi i forhold til at monitorere på grænseovergangene, og de har sammen med vores egne grænsekredse i hvert fald kunne bekræfte, at der har været en heftig tilstrømning af både fans fra Dortmund og fans fra Hamborg.

– Der er blevet taget en del kendte hooligans, som er blevet nægtet indrejse i Danmark, lyder det fra Peter Dahl, politiinspektør ved Københavns Politi.

Masseslagsmål afværget: Sortklædte fodboldfans medbragte slagvåben og tandbeskyttere

Tidligere på dagen kom det frem, at Københavns politiet i går aftes forhindrede et potentielt stort ‘fan’-sammenstød mellem FCK- og Brøndby-grupperinger – sandsynligvis med HSV- og Dortmund-‘fans’ indblandet.

Her var der eftersigende tale om et potentielt sammenstød mellem de to grupperinger bestående af 2-300 sortklædte ’tilhængere’, hvor der blandt andet blev fundet våben i form af slagvåben og tandbeskyttere.

Medie: FCK-fans stod bag angrebet på Alpha-klubhus

Kampen mellem F.C. København og Dortmund fløjtes op klokken 21:00 og kan følges på TV3 + og Viaplay.

Her er begge holds skæbner allerede afgjort. Dortmund fortsætter videre fra gruppespillet i Champions League, mens F.C. København kun kan pynte på deres Champions League-kampagne, hvor løverne er sikret en sidsteplads i puljen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer