Champions League

Medie: Kendte tyske hooligans afvist ved grænsen

Flere kendte personer fra det tyske hooliganmiljø fra Dortmund og Hamburger SV er blevet nægtet indrejse ved grænsen til Danmark.

Flere hooligans afvist ved den dansk-tyske grænse før F.C. København mod Dortmund i Champions League.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En række kendte tyske hooligans er angiveligt blevet nægtet indrejse til Danmark.

Det sker af frygt for uroligheder i forbindelse med Champions League-opgøret mellem F.C. København og Dortmund.

Det skriver Ekstra Bladet.

Der er angiveligt tale om en række Hamburger SV-tilhængere, som forsøger at komme til Danmark med hensigten om at gøre F.C. København-fansene selskab til aftenens opgør mod Dortmund i Champions League. Dortmund der, som bekendt, har nære relationer til Brøndbys fan-miljø.

– Vi havde indgået en aftale med tysk politi i forhold til at monitorere på grænseovergangene, og de har sammen med vores egne grænsekredse i hvert fald kunne bekræfte, at der har været en heftig tilstrømning af både fans fra Dortmund og fans fra Hamborg.

– Der er blevet taget en del kendte hooligans, som er blevet nægtet indrejse i Danmark, lyder det fra Peter Dahl, politiinspektør ved Københavns Politi.

Masseslagsmål afværget: Sortklædte fodboldfans medbragte slagvåben og tandbeskyttere

Tidligere på dagen kom det frem, at Københavns politiet i går aftes forhindrede et potentielt stort ‘fan’-sammenstød mellem FCK- og Brøndby-grupperinger – sandsynligvis med HSV- og Dortmund-‘fans’ indblandet.

Her var der eftersigende tale om et potentielt sammenstød mellem de to grupperinger bestående af 2-300 sortklædte ’tilhængere’, hvor der blandt andet blev fundet våben i form af slagvåben og tandbeskyttere.

Medie: FCK-fans stod bag angrebet på Alpha-klubhus

Kampen mellem F.C. København og Dortmund fløjtes op klokken 21:00 og kan følges på TV3 + og Viaplay.

Her er begge holds skæbner allerede afgjort. Dortmund fortsætter videre fra gruppespillet i Champions League, mens F.C. København kun kan pynte på deres Champions League-kampagne, hvor løverne er sikret en sidsteplads i puljen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P