Highligthts: Porto sender Atletico Madrid ud af Europa

Atletico Madrid skulle tirsdag aften forsøge at sikre sig tredjepladsen i Gruppe B, mens Porto håbede at kunne snuppe førstepladsen.

Highlights fra Chapions League gruppekampen mellem FC Porto og Atletico Madrid.

Der var to vidt forskellige ting at spille om for FC Porto og Atletico Madrid.

De to iberiske hold mødtes i den sidste gruppespilskamp i Champions Leagues gruppe B, og mens hjemmeholdet fra Portugal skulle forsøge at sikre sig gruppens førsteplads, så kæmpede spanierne for også at spille europæiske fodbold i det nye år.

Allerede efter fem minutters spil bragte FC Porto sig foran 1-0 ved Mehdi Taremi, mens holdkammerat Stephen Eustaquio efter 24 minutters spil fordboblede portugisernes føring. I fire minutters overtid reducerede Atletico Madrid til 2-1, men det var både for lidt og for sent.

Med sejren spiller FC Porto sig videre som nummer et i Gruppe B, da Club Brügge samtidig kun fik 0-0 på udebane mod Bayer Leverkusen. Atletico Madrid ryger helt ud af europæisk fodbold, mens Leverkusen ryger i Europa League.

FC Porto 1-0 Atletico Madrid (Mehdi Taremi, 5′):

FC Porto 2-0 Atletico Madrid (Stephen Eustaquio, 24′):

FC Porto 2-1 Atletico Madrid (Ivan Marcano, selvmål, 90+5′):

Dette highlight kan ses i videoen over artiklen.