VM 2022

1 min læsningHighligthts: Porto sender Atletico Madrid ud af Europa

Atletico Madrid skulle tirsdag aften forsøge at sikre sig tredjepladsen i Gruppe B, mens Porto håbede at kunne snuppe førstepladsen.

1 min læsning
Highlights fra Chapions League gruppekampen mellem FC Porto og Atletico Madrid.
Foto: Miguel Vidal/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var to vidt forskellige ting at spille om for FC Porto og Atletico Madrid.

De to iberiske hold mødtes i den sidste gruppespilskamp i Champions Leagues gruppe B, og mens hjemmeholdet fra Portugal skulle forsøge at sikre sig gruppens førsteplads, så kæmpede spanierne for også at spille europæiske fodbold i det nye år.

Allerede efter fem minutters spil bragte FC Porto sig foran 1-0 ved Mehdi Taremi, mens holdkammerat Stephen Eustaquio efter 24 minutters spil fordboblede portugisernes føring. I fire minutters overtid reducerede Atletico Madrid til 2-1, men det var både for lidt og for sent.

Med sejren spiller FC Porto sig videre som nummer et i Gruppe B, da Club Brügge samtidig kun fik 0-0 på udebane mod Bayer Leverkusen. Atletico Madrid ryger helt ud af europæisk fodbold, mens Leverkusen ryger i Europa League.

FC Porto 1-0 Atletico Madrid (Mehdi Taremi, 5′):

FC Porto 2-0 Atletico Madrid (Stephen Eustaquio, 24′):

FC Porto 2-1 Atletico Madrid (Ivan Marcano, selvmål, 90+5′):

Dette highlight kan ses i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer