VM 2022

1 min læsningDortmund-træner om Lindstrøm: En meget talentfuld spiller

Jesper Lindstrøm har i denne sæson vist sig som lidt af en profil i den tyske Bundesliga, og det har på rygteplan sendt ham til blandt andre Dortmund.

1 min læsning
Jesper Lindstrøm rygtes blandt andet til Dortmund
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix

Jesper Lindstrøm kan være ved at vokse sig for stor til Eintracht Frankfurt.

Den 22-årige dansker har i denne sæson scoret fem mål i 11 bundesligakampe, og det har sat rygtemøllen igang.

Lindstrøm er blandt andet blevet rygtet til engelske Arsenal, men også bundesligakonkurrenterne fra Borussia Dortmund er i flere medier blevet sat i forbindelse med den kreative dansker.

Dortmund møder onsdag F.C. København i Champions League, og i den forbindelse blev cheftræner, Edin Terzić, spurgt til rygterne om Jesper Lindstrøm.

– Han har en fin sæson, det er hans anden sæson i Tyskland, men i den her sæson spiller han virkelig godt og scorer og assisterer mange mål, han har stor indflydelse.

Lindstrøm ville have straffe – Dortmund-spiller griner af danskeren

– Han er en meget talentfuld spiller, men han er ikke Dortmund-spiller. Han har haft stor indflydelse, og der er mange rygter, men hvis jeg kommenterer på alle rygter, så vil jeg ikke kunne tale om andet end rygter, lyder det fra Terzic.

Jesper Lindstrøm og Frankfurt møder tirsdag aften Sporting på udebane i Lissabon, og en sejr her vil sende tyskerne videre i Champions League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer