VM 2022

1 min læsningErik ten Hag i interview – Ronaldo er en ‘squad player’

Det har fyldt meget i Manchester United, at superstjernen Ronaldo ikke har fået fast spilletid. Nu kalder klubbens manager ham for en trupspiller.

1 min læsning
Ronaldo brokker sig over dommeren i kampen mod Newcastle.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er stjerner og vandbærere.

Cristiano Ronaldo har altid hørt til den første kategori. Men nu tyder noget på, at portugiseren godt kan begynde at ændre selvopfattelse.

Den rutinerede angriber har flere gange i denne sæson oplevet at se til fra bænken, når Manchester United spiller, og selvom han ikke er meget for at tale mere om det, forklarer United-manager Erik ten Hag nu, at Ronaldo er en trupspiller.

Det siger hollænderen i et interview med Skysports, hvor han bliver spurgt til, hvorvidt Ronaldo har undskyldt for episoden, hvor han forlod Old Trafford midt under en kamp.

– Jeg har talt nok om det her. Jeg har forklaret det nok.

Ronaldo var tilbage for Manchester United torsdag aften, da klubben vandt 3-0 på hjemmebane i Europa League over Tiraspol, hvor han scorede det sidste mål i kampen.

– Vi er glade for, at han er med. Han er en vigtig ‘squad-player’. Han er vores målscorer. I går scorede han mål, og det er jeg meget glad for. Det ved vi, at angribere har brug for. Forhåbentlig bygger han op og kan blive endnu vigtigere for os, siger ten Hag til Skysports.

Manchester United spiller søndag i Premier League, når de møder West Ham.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer