VM 2022

1 min læsningFCK klager over behandlingen af fans i Sevilla: Potentielt ulovligt

F.C. København har indsendt en klage til UEFA over den behandling, som de medrejsende FCK-fans fik i Sevilla.

1 min læsning
FCK klage, FCK-Sevilla, F.C. København , Champions League.

F.C. København meddeler fredag, at de har indsendt en klage til UEFA.

Klagen skyldes den behandling, som flere FCK-fans oplevede i forbindelse med tirsdagens Champions League-opgør i Sevilla.

Her har man sidenhen kunnet læse om de medrejsende fans’ dårlige oplevelser i både medier og på de sociale medier, hvilket altså har ført til en officiel klage fra de danske mestre.

F.C. København skriver følgende på sin hjemmeside:

“F.C. København har indsendt en klage til UEFA over behandlingen af vores medrejsende fans i Sevilla, der langt fra blev modtaget eller behandlet, som de skulle af de spanske myndigheder eller af sikkerhedspersonalet fra Sevilla FC.”

“F.C. Københavns fans opførte sig eksemplarisk før, under og efter kampen i Sevilla, men blev ved ankomsten til stadion behandlet utilstedeligt af de lokale myndigheder og sikkerhedspersonalet ved indgangene.”

F.C. København oplyser videre, at der blandt andet blev udført potentielt ulovlige og blufærdighedskrænkende visiteringer af de medrejsende fans, mens andre oplevede en grov behandling og urimelig mistænkeliggørelse.

Derfor har FCK de seneste dage indsamlet informationer om omstændighederne, og nu altså indsendt en officiel klage til UEFA, hvori der opfordres til en nærmere undersøgelse.

F.C. København endte med at tabe 3-0 og er dermed uden chance for europæisk gruppespil efter nytår.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer