VM 2022

2 min læsningStorkamp venter FC Midtjylland: Folk tænker første kamp var nem for os

FC Midtjylland brager torsdag aften sammen med Lazio på udebane i Europa League, hvor der er vitale point på spil i en tæt pulje.

2 min læsning
Albert Capellas udtager FC Midtjylland-truppen til Superliga-opgøret mod FC Nordsjælland.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland leverede et af de større resultater for danske hold i europæisk fodbold, da man tilbage i anden runde af Europa League smadrede Lazio med 5-1 hjemme på MCH Arena.

Torsdag aften venter Stadio Olimpico i Rom så i det omvendte opgør, og her forventer Albert Capellas et helt anderledes opgør i en gruppe, hvor samtlige hold inden næstsidste rundes start har fem point efter fire kampe.

– Alle kampe er forskellige – også selvom du spiller mod den samme modstander. Der er sket mange ting, siden vi spillede i Herning. Jeg forventer ikke den samme kamp, og vi skal være kloge i forhold til at læse, hvordan tingene udvikler sig på banen, indleder FCM-cheftræneren på klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Folk tænker, kampen på MCH Arena var nem for os, men det var den virkelig ikke. Vi skulle forsvare meget, og vi scorede godt nok nogle flotte mål, men da vi var foran 2-0, havde de nogle store chancer for at komme tilbage i kampen.

– Nogle gange er det marginaler, som afgør, om man vinder eller taber. I de afgørende øjeblikke var vi rigtig gode, og vi slappede aldrig af, ligemeget hvordan kampen skred frem, siger Albert Capellas.

Avis: FCM nærmer sig kæmpesalg

Til kampen må Lazio desuden undvære en af holdets allerstørste stjerner, idet anfører og klubtopscorer i Serie A, Ciro Immobile, er ude med en skade. Noget, man har bemærket i den midtjyske lejr:

– Immobile er en vigtig spiller for Lazio med mange gode egenskaber, og de kan meget vel komme til at angribe anderledes uden ham. Det ændrer dog ikke på, at det er et stærkt hold. Immobile er god til at lave de dybe løb, men det er en spiller som Pedro også.

Kampen mellem Lazio og FC Midtjylland har kickoff torsdag aften klokken 18:45 og kan følges direkte på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer