VM 2022

1 min læsningMedie: Tidligere Sønderjyske-spiller på blokken i Juventus

Emil Holm skulle angiveligt være havnet i Juventus' søgelys efter sit skifte fra Sønderjyske til Spezia og Serie A.

1 min læsning
Emil Holm kan være på vej til Juventus
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Juventus har gang i en skrækkelig sæson, hvor man allerede nu er ude af Champions League, mens det i den hjemlige liga heller ikke ser alt for godt ud.

Her er man nemlig placeret som nummer otte efter 11 runder, og det er tydeligt for enhver fodboldkender, at klubben ikke længere har samme fordumsstyrke som tidligere.

Det skal en tidligere Sønderjyske-spiller nu muligvis hjælpe klubben til at genfinde, hvis man tror La Gazzetta dello Sport. De skriver nemlig torsdag, at klubben stærkt overvejer at hente svenske Emil Holm til klubben.

Den 22-årige svensker, der i sommer byttede Sønderjyske ud med Spezia og en tilværelse i Serie A har nemlig imponeret Den Gamle Dame i sådan en grad, at han sammen med Diogo Dalot fra Manchester United topper listen over klubbens mulige kandidater som forstærkning til højrebacken.

Emil Holm har i indeværende sæson indtil videre optrådt ti gange for Spezia, som blandt andet har ført et enkelt mål og to oplæg af sig.

Highlights: PSG smadrede Maccabi Haifa, mens Juventus er færdige i CL

I Sønderjyske nåede den svenske back i alt 44 optrædener, otte mål og fire oplæg efter sit skifte fra IFK Göteborg tilbage i vinteren 2021, men nu kan et skifte til en af de helt store fodboldadresser i Europa dog muligvis være undervejs.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer