VM 2022

2 min læsningKent Nielsen efter 500 kampe: Her har jeg ændret mig

Kent Nielsen er en erfaren herre i fodboldgamet, hvor han i weekenden fejrede 500-kamps-jubilæum. Nu afslører han, hvor og hvordan han har udviklet sig.

2 min læsning
Kent Nielsen fejrer jubilæum
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kent Nielsen kunne i søndags fejre sit 500 kamps-jubilæum som træner i Superligaen på sin gamle hjemmebane, da Silkeborg IF tabte med 3-2 til AC Horsens.

I den forbindelse har campo.dk lavet et interview med den 60-årige cheftræner, hvor han blandt andet afslører, hvordan han har udviklet sig gennem årene:

– Jeg er blevet klogere på fodbold, men også mere ultimativ. Specielt når man har lidt mindre klubber, hvad er det så, man skal adskille sig fra i forhold til de andre. I stedet for at man nogle gange prøver på at minde om andre hold. Større hold, indleder Kent Nielsen og fortsætter:

– Måske også få en bevidsthed om at dyrke noget af det, som man er bedre til end de andre. Så kan det godt være, at man bliver svagere på andre områder, men det har faktisk en fordel. Det er der, den største forskel er.

– Jeg ved, at der var mange som så mig som en defensiv træner på et tidspunkt, hvor jeg dengang og nu så mig som en pragmatisk træner, lyder det fra Kent Nielsen, der foruden Silkeborg IF tidligere også har stået i spidsen for AC Horsens, Brøndby IF, AaB og OB.

Du kan se interviewet med Kent Nielsen øverst i artiklen.

Brandvarme Sebastian Jørgensen inden West Ham: Vi kommer ikke for at få en oplevelse

Kent Nielsen og resten af Silkeborg IF skal torsdag aften klokken 21:00 på lidt af en opgave i Conference League, når West Ham venter på London Stadium.

En kamp, som man kan følge direkte på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer