VM 2022

2 min læsningPC om angrebsproblemer: Vi havde håbet på mere fra ham

F.C. København har problemer med at få bolden i kassen, og her havde sportsdirektør Peter Christiansen håbet på mere fra en bestemt person.

2 min læsning
Peter Christiansen havde man håbet på mere fra Andreas Cornelius, da man hentede ham i sommers. Men det har skader sat en stopper for. Der med har F.C. København angrebsproblemer.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

“Jeg synes, at der er flere ting i det”

Sådan indleder F.C. Københavns sportsdirektør, Peter Christiansen, sit svar på spørgsmålet om, hvorvidt FCK har været uheldige, eller om det er mangel på kvalitet, at man ikke har formået at score et eneste mål i Champions League-gruppespillet.

– Vi spiller mod nummer 1, 14 og 16 på europa-ranking i den pulje, vi er kommet i her. Så selvfølgelig er det svært for os at lave mål, fortsætter PC.

F.C. København slog vild Champions League-rekord mod Sevilla

Specielt fraværet af Andreas Cornelius, som i længere tid har været skadesplaget, er noget, der, ifølge sportsdirektøren, har kunne mærkes i hovedstadsklubben.

– Vi mærker også, at vi har nogle angribere, der ikke har været til rådighed.

– Der er det klart, at Cornelius havde vi håbet på var en, som skulle give os noget ‘edge’ på den position og nogle mål – også på standardsituationerne egentlig. Vi har måttet sadle fuldstændig om og spille med en falsk 9’er ret mange gange. Så der er flere forklaringer på det.

Delaney om mulig F.C. København-retur: Man skal ikke stole på alt man læser online

F.C. København formåede endnu engang ikke at finde vej til netmaskerne i gårsdagens Champions League-opgør imod Sevilla – og det på trods af flere gode chancer, som blandt andet prellede af på stolpen og overliggeren.

Gårsdagens resultat i Champions League betyder, at F.C. København med sikkerhed bliver elimineret fra de europæiske turneringer i denne sæson.

Således har løverne blot en enkelt europæisk kamp tilbage i denne sæson. Den finder sted 2. november, når Dortmund gæster Parken. Kampen spilles klokken 21:00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer