1 min læsningMedie: Premier League-klubber kæmper om 750 millioner dyr centerforsvarer

To af Premier Leagues giganter er angiveligt på jagt efter en ung portugisisk centerforsvarer, som eftersigende har en frikøbsklausul på 750 millioner kroner.

1 min læsning
Premier League-klubberne Manchester United og Liverpool jagter angiveligt begge Benficas unge centerforsvarer Antonio Silva.
Foto: Miguel Riopa/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

To af Premier Leagues big 6-klubber er angiveligt på jagt efter at styrke defensiven.

Således meldes både Liverpool og Manchester United begge interesseret i at hente et ungt portugisisk talent på blot 18 år.

Det skriver SPORTBible.

Der skulle eftersigende være tale om Benficas centrale forsvarsspiller Antonio Silva.

Den 18-årige midterforsvarer var en del af det ungdomshold, der vandt UEFA Youth League i sidste sæson, og er sidenhen blevet forfremmet til førsteholdet i den portugisiske storklub.

Og på trods af, at han startede sæsonen på bænken, er han lidt efter lidt kommet ind i startelleveren i Benfica, hvor han nu har bidt sig fast. Således har det unge talent spillet syv kampe i den hjemlige portugisiske liga, mens han har fået fuld tid i alle Benficas kampe i Champions League-gruppespillet.

Medie: Premier League-klub fører kapløbet om ung Dortmund-spids

Ifølge rygterne har både Liverpool og Manchester United scoutet den unge portugiser grundigt. Derudover meldes franske Paris Saint-Germain også interesseret i Silva.

Begge klubber døjer i øjeblikket med en række skader i defensiven, hvor henholdsvis Joel Matip og Ibrahima Konate er ude med skader i Liverpool, mens Raphael Varane er ude med skade for Manchester United.

Antonio Silva har kontrakt hos Benfica frem til 2027. En kontrakt, der angiveligt indeholder en frikøbsklausul på 100 millioner Euro – svarende til godt 750 millioner kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer