Premier League

Medie: Premier League-klubber kæmper om 750 millioner dyr centerforsvarer

To af Premier Leagues giganter er angiveligt på jagt efter en ung portugisisk centerforsvarer, som eftersigende har en frikøbsklausul på 750 millioner kroner.

Premier League-klubberne Manchester United og Liverpool jagter angiveligt begge Benficas unge centerforsvarer Antonio Silva.
Foto: Miguel Riopa/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

To af Premier Leagues big 6-klubber er angiveligt på jagt efter at styrke defensiven.

Således meldes både Liverpool og Manchester United begge interesseret i at hente et ungt portugisisk talent på blot 18 år.

Det skriver SPORTBible.

Der skulle eftersigende være tale om Benficas centrale forsvarsspiller Antonio Silva.

Den 18-årige midterforsvarer var en del af det ungdomshold, der vandt UEFA Youth League i sidste sæson, og er sidenhen blevet forfremmet til førsteholdet i den portugisiske storklub.

Og på trods af, at han startede sæsonen på bænken, er han lidt efter lidt kommet ind i startelleveren i Benfica, hvor han nu har bidt sig fast. Således har det unge talent spillet syv kampe i den hjemlige portugisiske liga, mens han har fået fuld tid i alle Benficas kampe i Champions League-gruppespillet.

Medie: Premier League-klub fører kapløbet om ung Dortmund-spids

Ifølge rygterne har både Liverpool og Manchester United scoutet den unge portugiser grundigt. Derudover meldes franske Paris Saint-Germain også interesseret i Silva.

Begge klubber døjer i øjeblikket med en række skader i defensiven, hvor henholdsvis Joel Matip og Ibrahima Konate er ude med skader i Liverpool, mens Raphael Varane er ude med skade for Manchester United.

Antonio Silva har kontrakt hos Benfica frem til 2027. En kontrakt, der angiveligt indeholder en frikøbsklausul på 100 millioner Euro – svarende til godt 750 millioner kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P