VM 2022

1 min læsningJacob Neestrup før Sevilla-brag: Alder er ikke lig med god eller dårlig kvalitet

Jacob Neestrup sætter ord på sin unge startellever mod Sevilla, hvor man har en gennemsnitsalder på blot 22 år.

1 min læsning
Jacob Neestrup
Foto: Cristina Quicler/AFP/Ritzau Scanpix

F.C. København er hårdt ramt af skader til aftenens Champions League-brag mod Sevilla, hvor Jacob Neestrup derfor stiller med et ungt hold med spillere som William Clem, Valdemar Lund og Elias Jelert i startelleveren.

Helt konkret stiller de danske mestre med intet mindre end fem spillere på 19 år og en enkel 18-årig, men spørger man cheftræneren er det dog intet problem, da man har fuld tillid til de unge spillere. Det fortæller FCK-træneren til TV3+ i optakten:

– Nu er det jo ikke alder, der er lig med god eller dårlig kvalitet. Det er ikke mere end et par dage siden, at vi meldte forholdvis offensivt ud i forhold til den nye strategi; en strategi, hvor vores unge spillere kommer til at spille en nøglerolle i fremtiden, indleder Jacob Neestrup og fortsætter:

– Fordi man spiller med unge spillere, er det ikke lig med dårligere kvalitet. Vi tror på alle de unge spiller, vi har, lyder det fra FCK-træneren, der til aftenens kamp har en startellever med en gennemsnitsalder på blot 22 år.

Du kan se hele interviewet med Jacob Neestrup øverst i artiklen.

Startopstillinger: Kasper Dolberg får chancen fra start for Sevilla mod FCK

Kampen mellem Sevilla og F.C. København har kickoff klokken 18:45 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer