VM 2022

2 min læsningHamrén slår fast: Vi taler absolut ikke top-seks

I AaB er målsætningen efter en sløj sæsonstart klar. Der skal stå superligafodbold på menuen igen efter denne sæson.

2 min læsning
AaB-cheftræner Erik Hamrén slår fast, at der ikke bliver talt om top-seks i den nordjyske klub, selvom det langt fra er umuligt.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det er vanskeligt at forestille sig, at FC Nordsjælland ikke bliver en del af top-seks, og det er vanskeligt at forestille sig, at Lyngby gør.

Ser man bort fra de to superligaklubber nord fra København, er alt stort set åbent for de resterende 10 klubber, som alle stadig kan nå at komme i top-seks.

I Aalborg ligger superligaklubben i skrivende stund næstsidst i tabellen, og selvom der ‘kun’ er fem point op til den rigtige side af top-seks-stregen, så er det slet ikke et tema i AaB i øjeblikket.

– Vi kæmper for at vinde den næste kamp. Det er det, der er fokus, og vi snakker ikke om top-seks – absolut ikke. Når vi har fået så dårlig en start, har vi sagt, at vi skal spille superligafodbold næste sæson, det er ambition og mål nummer ét, siger cheftræner Erik Hamrén til campo.dk.

AaB lukker og slukker mandag aften Superligaens runde 14 med en hjemmekamp mod Viborg FF, der er gået sejrrigt ud af de seneste tre møder med nordjyderne.

17-årige Theo Sander: Jeg vil gribe min chance nu

Hvis AaB vinder kampen på Aalborg Portland Park mandag aften, vil de overhale Brøndby i tabellen, og så vil der pludselig kun være to point op til OB på den rigtige side af midten – med otte grundspilskampe tilbage.

– Hvis vi vinder kamp efter kamp, så kan vi måske ændre det, men vi taler kun om, at vi skal spille superligafodbold næste sæson.

– Vi tager én kamp ad gangen, og så skal vi forsøge at få så mange point som muligt, og så må vi se, hvor vi havner, men vi har sagt, siden jeg kom, at vi ikke taler om top-seks – Vi skal spille superligafodbold næste år, lyder det fra Erik Hamrén.

Viborg har hverken vundet eller tabt de sidste fire superligakampe, men bliver det til en sejr over AaB, så hopper de grønblusede op på en imponerende andenplads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer