VM 2022

2 min læsningEfter straf: Nu svarer Ronaldo

Cristiano Ronaldo har torsdag aften været ved tasterne på Instagram. Her sætter han ord på sin udvandring fra kampen imod Tottenham onsdag aften og den efterfølgende straf fra Manchester United.

2 min læsning
Ronaldo, Cristiano Ronaldo straf, Manchester United, Ronaldo forlader banen mod Tottenham, Premier League.

Cristiano Ronaldo har det seneste døgn trukket overskrifter verden over, efter han forlod Old Trafford før slutfløjt onsdag aften.

Her kunne han se sine holdkammerater spille en af sæsonens bedste kampe, mens han selv var blevet placeret på bænket. Manchester United vandt 2-0.

Tidligere torsdag aften meddelte Manchester United så, at Cristiano Ronaldo ikke ville blive en del af truppen til weekendens brag mod Chelsea i Premier League.

Sidenhen forlyder det sig også, at Cristiano Ronaldo de kommende tre dage ikke træner med resten af holdet, men i stedet alene.

Nu har den portugisiske stjerne så været ved tasterne på det sociale medie Instagram, hvor han gør status på situationen.

Her skriver han indledningsvist, at han fortsat er den samme person, som han var for 20 år siden, da han begyndte sin professionelle karriere.

– Jeg begyndte som helt ung, hvor de ældre og mest erfarne spilleres opførsel var meget vigtig for mig. Derfor har jeg senere hen i min karriere altid forsøgt at være det gode eksempel for de yngre spillere på alle de hold, jeg har spillet på.

– Uheldigvis lykkes det ikke altid, og nogle gange kan et øjebliks svaghed få ram på selv de bedste af os, skriver Cristiano Ronaldo med henvisning til sin udvandring onsdag aften.

Den 37-årige portugiser har dog ikke tabt modet. Han kigger i stedet fremad.

– Lige nu, der føler jeg, at der ikke er andet at gøre end at fortsætte med at arbejde hårdt på Carrington (Manchester Uniteds træningsanlæg, red.), støtte mine holdkammerater og holde mig klar til alt i enhver given kamp.

– At bukke under for presset er ikke en mulighed. Det har det aldrig været. Det her er Manchester United, og vi bliver nødt til at stå sammen. Vi vil snart være samlet igen.

Journalist: Ronaldo træner alene i United

Manchester United spiller uden Cristiano Ronaldo mod Chelsea lørdag klokken 18.30, hvor der er vigtige point på spil i kampen om top fire.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer