Premier League

Er ten Hag overrasket over Eriksens indflydelse på holdet? Se United-managerens svar

Christian Eriksen skiftede til Manchester United denne sommer, hvor han hurtigt er blevet en bærende profil i den engelske storklub - det overrasker dog ikke klubbens manager, Erik ten Hag.

Erik ten Hag, Christian Eriksen, Manchester United, Premier League.

Sidst i juli blev det officielt: Christian Eriksen skiftede til Manchester United på en fri transfer.

Til at begynde med skulle både Christian Eriksen og Manchester United-manager Erik ten Hag dog lige finde hinanden og afstemme forventningerne.

Efter at have brugt den danske kreatør på flere forskellige positioner – herunder den meget omtalte rolle som falsk 9’er, er Christian Eriksen nu trukket længere tilbage på banen, hvorfra hans overblik og pasningsspil kommer til sin ret.

Sidenhen har han spillet i 12 ud af sæsonens 13 kampe for Manchester United hidtil. Her missede han den seneste mod Newcastle, da han blev ramt af sygdom op til kampen.

Opgøret mod Newcastle endte 0-0, og der er efterfølgende blevet stillet spørgsmål om, hvorvidt fraværet af Christian Eriksen var medvirkende til den målløse United-præstation.

På tirsdagens pressemøde forud for Manchester Uniteds opgør mod Tottenham onsdag, blev ten Hag så spurgt ind til, hvorvidt han er overrasket over den indflydelse, Christian Eriksen har haft på Manchester Uniteds spil.

– Nej, lød det kortfattet fra United-manageren inden han fortsatte:

– Jeg har kendt ham gennem lang tid, for som alle ved, så kom han frem i Ajax, så jeg kender ham fra Holland – men også fra de gange, hvor vi har spillet imod ham.

– Så jeg kender hans evner, og jeg var virkelig glad for, at det lykkedes os at hente ham. Jeg mener, at han fra første dag har bevist sit værd og sin betydning for vores spil.

Eriksen tvivlsom til PL-brag: Vi tager en beslutning i morgen

Christian Eriksen har fortsat sit første mål i United-trøjen til gode, mens det er blevet til tre assists i de 12 kampe, han har været på banen.

Derudover har han ved flere lejligheder været arkitekten bag de opspil, der har ført til mål.

Manchester United spiller onsdag klokken 21.15 mod Tottenham hjemme på Old Trafford i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P