VM 2022

1 min læsningMbappé om rygter: Jeg er i chok

Der har været rygter om, at Kylian Mbappé skulle overveje at købe sig ud af sin kontrakt med Paris Saint-Germain, da han vil væk fra klubben. Hovedpersonen selv er dog chokeret over historien.

1 min læsning
Kylian Mbappé afviser at være interesseret i at komme væk fra Paris Saint-Germain
Foto: Bertrand GUAY / AFP.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Kylian Mbappé har ønsket at komme væk fra Paris Saint-Germain.

Sådan har rygterne lydt de seneste dage, hvor den franske angriber angiveligt skulle have overvejet at købe sig ud af sin kontrakt.

Men den store profil melder nu ud omkring historien, og siger, han er i chok over de seneste dages skriverier. Det skriver RMC.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Efter søndagens 1-0 sejr over Marseille svarede Kylian Mbappé på spørgsmålet om hvorvidt, han skulle være interesseret i at komme væk fra den franske hovedstadsklub.

– Jeg er meget glad ( i PSG, red.). Jeg har aldrig bedt om at komme væk til januar. Informationen kom ud på kampdagen (mod Benfica i Champions League, red.) Jeg forstod det ikke. Jeg var lige så chokeret som alle andre, siger den 23-årige angriber og afslutter:

– Bare for at sige, at det er fuldstændig forkert, og jeg er meget glad.

Medie: Mbappé vil købe sig ud af sin egen kontrakt i PSG

Kylian Mbappé har tidligere været rygtet til Real Madrid men skrev i maj under på en forlængelse med Paris Saint-Germain, som løber indtil 2025.

Næste opgave for Mbappé og Paris Saint-Germain er ude mod Ajaccio fredag med kickoff klokken 21.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer