VM 2022

2 min læsningHighlights: Rødt kort og annulleret mål, da FC Midtjylland slog AC Horsens

FC Midtjylland tog søndag imod AC Horsens på MCH Arena, hvor man skulle forsøge at hente tre point i jagten på at blive en del af toppen af tabellen - Horsens kunne med en sejr spille sig tilbage i top seks.

2 min læsning
FC Midtjylland - AC Horsens højdepunkter, Superligaen.

AC Horsens kunne med en sejr i Herning mod FC Midtjylland kravle hele vejen fra 10. pladsen og op på siden af FC Midtjylland på femtepladsen i tabellen.

Forrige sæsons pokalvindere ville det dog anderledes, og da dommeren fløjtede kampen af, viste måltavlen således 2-1 til FC Midtjylland.

FC Midtjylland startede stærkt i kampens spæde begyndelse, men AC Horsens kom hurtigt med i kampen. Efter 20 minutter bragte gæsterne sig så i front, da David Kruse fandt en helt fri Lubambo Musonda bagerst i FCM-feltet. Musonda afsluttede med sin førsteberøring, og bolden ramte efterfølgende begge stolper, inden den fandt vej til netmaskerne – uden chance for Jonas Lössl i FCM-målet. Scoringen faldt kort efter, at AC Horsens’ Magnus Jensen fik underkendt et mål.

Allerede to minutter senere fik FC Midtjylland dog bragt balance i regnskabet, da Pione Sisto fik oceaner af tid med bolden på kanten af AC Horsens-feltet. En kort tilbagelægning til Anders Dreyer, og så hamrede han ellers bolden mod det lange hjørne. 1-1 efter 22 minutter.

Kampens slutning bød på masser af underholdning, da Alexander Ludwig fik direkte rødt for at spænde ben på Gustav Isaksen i en omstilling som bagerste mand. En mand undertal kunne AC Horsens ikke længere stå imod presset fra FCM, der i det 86. minut bragte sig i front på et mål scoret af Kristoffer Olsson.

Kort efter blev det også 3-1 på et mål af Gustav Isaksen, men målet blev sidenhen annulleret efter VAR-tjek, da Erik Sviatchenko begik en for hård tackling i situationen forinden. I stedet for et mål, måtte FCM-anføreren tage imod et gult kort.

I kampens absolut døende minutter var Sory Kaba tæt på at gøre det til 3-1, men det store angriber formåede på forunderlig vis at skyde bolden over mål. Dermed endte kampen 2-1 til FC Midtjylland, der nu for alvor er ved at være en del af toppen i Superligaen igen.

Se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen.

FC Midtjylland 0-1 AC Horsens (Lubambo Musonda, 20′):

FC Midtjylland 1-1 AC Horsens (Anders Dreyer, 22′):

FC Midtjylland 2-1 AC Horsens (Kristoffer Olsson, 86′):

FC Midtjylland 2-1 AC Horsens (Kæmpe afbrænder, Sory Kaba, 90+3′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer