1 min læsningHighlights: Første Premier League-nederlag i otte måneder da Salah og co. gjorde det onde ved Manchester City

Manchester City og Liverpool var af mange spået som titelfavoritter i denne sæson. Selvom de er langt fra hinanden i tabellen, var det dog en kamp mellem jævnbyrdige modstandere søndag aften.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Liverpool v Manchester City - Anfield, Liverpool, Britain - October 16, 2022 Liverpool's Mohamed Salah in action with Manchester City's Bernardo Silva REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Manchester City havde før søndag ikke tabt i Premier League siden 19. februar, hvor en flyvende Harry Kane sparkede sejren hjem på Etihad Stadium.

Søndag aften lykkedes det for Liverpool at gøre dem kunststykket efter, da Mohamed Salah et kvarter før tid scorede kampens eneste mål på en friløber. Manchester City havde ellers tidligere i kampen bolden i nettet. Phil Foden satte sidste fod på Manchester City-scoringen efter 53 minutter. Men da Erling Haaland havde lavet frispark i det opbyggende spil, blev den korrekt annulleret efter en VAR-gennemgang.

I de døende minutter var 2-0 tættere på end 1-1, da Liverpools kontramaskine gentagne gange forsøgte at banke det sidste søm i kisten. I et af tilfældene bremsede Bernardo Silva fremstødet med en brydertackling, der fik Jürgen Klopp helt op i det røde felt. Den tyske manager blev vist ud, men Liverpool holdt nullet og tog 1-0-sejren mod Manchester City.

Liverpool 1-0 Manchester City (Mohamed Salah 76′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer