VM 2022

2 min læsningGuardiola om Haaland: Han forventede intet mindre af sig selv

Manchester City-manager Pep Guardiola er ikke i tvivl om, at Haaland selv forventede at få den gode start, som han har fået i Premier League.

2 min læsning
Guardiola fortæller om Haalands egne forventninger til sig selv inden skiftet til Premier League og Manchester City.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Søndag eftermiddag går det løs, når sidste års nummer et og to i Premier League støder sammen i et vigtigt opgør.

Manchester City skal forsøge at holde trit med konkurrenterne fra Arsenal, mens Liverpool stadig skal forsøge at kickstarte sæsonen.

I det vigtige opgør forventes det, at den norske Manchester City-stjerne Erling Haaland, som har fået en vanvittig start på sæsonen, igen er at finde blandt Guardiolas udvalgte.

Nordmanden har scoret hele 20 mål i blot 13 kampe for Manchester City i denne sæson og indtager dermed førstepladsen på topscorelisten i Premier League.

Lever og hjerte på menuen: Her er Haalands bizarre kost

Før opgøret fortæller Pep Guardiola, at den gode Manchester City-start for Erling Haaland ikke kommer som en overraskelse for hovedpersonen selv. Haaland forventede med andre ord at score det antal mål, han har scoret hidtil. Ifølge Guardiola har Haaland en stor tro på egne evner.

– Når en spiller ankommer, forventer du altid det bedste. Jeg talte med Erling (Haaland red.), og han forventede selv det antal mål, han nu har scoret for os (indtil videre).

– Den største udfordring, når man kommer til en ny klub, er at tilpasse sig så hurtigt som muligt. At kende den måde vi vil spille på, livsstilen i Manchester og så videre. Men han er kommet her i mange år qua sin far, så det er ikke bare en start på et par måneder, som det gælder for alle andre nye spillere.

City’s stjerneskud om Guardiola: Har gjort mig ti gange bedre

Pep Guardiola har store forventninger til sin norske superstjerne fremover efter den utrolige start.

– Indtil videre har han været utrolig. Det er vigtigt, at han fortsat spiller regelmæssigt. Der vil uden tvivl komme dårlige perioder – sådan er det. Men vi kender hans evner, og ved hvad han er i stand til. Han kan være helt væk i en kamp i 20 minutter og pludselig dukker han op og laver en kasse.

Kampen mellem Liverpool og Manchester City fløjtes op klokken 17:30 og kan følges på See og Viaplay.

Få det fulde overblik over tidligere resultater og den nuværende stilling i Premier League herunder:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer