VM 2022

1 min læsningCity’s stjerneskud om Guardiola: Har gjort mig ti gange bedre

Phil Foden forlængede sin kontrakt med Manchester City fredag aften, og i den forbindelse sender han roser i Pep Guardiolas retning, for at have gjort englænderen en betydelig bedre spiller.

1 min læsning
Phil Foden har udviklet sig med enorm hast de seneste år, og ifølge Manchester City-stjernen selv tillægger han Pep Guardiola æren.

Phil Foden har nydt godt af at spille under Pep Guardiola.

Den 22-årige Manchester City-stjerne blev forfremmet til førsteholdsspiller fra akademiet i 2017, og siden har den tekniske stjernespiller udviklet sig med enorm hast, hvor han i dag er noteret for 182 kampe og 52 scoringer for de lyseblå.

City forlænger med ung stjernespiller

Han er dog ikke meget for at tillægge sig selv æren. I stedet pegen han på sin manager Pep Guardiola, som manden der har formet ham til den spiller, han er i dag.

– Ufatteligt. Jeg tror, han har gjort mig ti gange bedre, end jeg var. Han har forbedret alle aspekter ved mit spil, og jeg er så taknemlig over at have ham her, og jeg nyder fodbold sammen med ham, fortæller Phil Foden til Manchester City’s hjemmeside.

I den ellers stjernespækkede trup har Foden for alvor trådt i karakter de seneste sæsoner, som en af Guardiolas yndlinge. I denne sæson har den engelske landsholdsspiller leveret seks scoringer og tre assists i ni kampe.

Forholdet mellem Guardiola og Foden får formentlig lov til at udvikle sig yderligere de kommende år. Den unge tekniker har fredag forlænget sin kontrakt med City frem til sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer