1 min læsningBo Henriksen efter nyt trænerjob: En no-brainer

Bo Henriksen fortæller, at hans nye job som cheftræner i FC Zürich var en drøm, og dermed også en let beslutning for ham.

1 min læsning
Bo Henriksen får to spilledags karantæne for FC Zürich.

Bo Henriksen sagde for en uge siden farvel til Danmark og guten Tag til Schweiz.

Her har den forhenværende FC Midtjylland og AC Horsens-træner takket ja til stillingen som cheftræner for den schweiziske storklub, FC Zürich.

I et interview med Viaplay fortæller Bo Henriksen, at han ikke skulle bruge meget betænkningstid, da først muligheden for at overtage tøjlerne i FC Zürich opstod.

– Det afgørende er jo, om man synes, det er fedt, og om man synes, det er en udfordring. Men det er det her jo, siger Bo Henriksen.

Selvom det blev til et mesterskab for FC Zürich i forrige sæson, har denne sæson ikke budt på meget succes – hvilket også er årsagen til, at muligheden opstod for Bo Henriksen.

– Det er en fed klub. Der kom 16.000 til en kamp, selvom vi ligger sidst. Det vidner bare om, at Zürich har den fedeste fankultur i Schweiz. Det er en kæmpe klub med kæmpe ambitioner. 

– At få lov til at træne en klub med så gode forudsætninger, det er jo bare fedt. Det er jo de fleste træneres drøm. 

– Det var en no-brainer. 

Officielt: Bo Henriksen er ny træner i udenlandsk storklub

Bo Henriksens debut som cheftræner for FC Zürich bød på en ordenligt lussing i form af et 5-0-nederlag mod PSV i Europa League. Søndag formåede han at hive en 0-0’er i land mod Young Boys.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer