VM 2022

1 min læsningXavi bekræfter: Skadet forsvarsprofil klar til El Clásico

FC Barcelona har nok engang en af sine sommerindkøb med i truppen til søndagens brag mod Real Madrid, hvor Andreas Christensen dog må sidde over.

1 min læsning
Jules Koundé er atter klar til kamp
Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix

Et af verdens allerstørste opgør finder søndag eftermiddag sted, når Santiago Bernabéu danner ramme om sæsonens første El Clásico.

Her skal de to spanske giganter Real Madrid og FC Barcelona, som i øjeblikket befinder sig som de to øverste klubber i tabellen med 22 point hver, dyste om vitale point i topstriden.

lørdagens pressemøde havde Xavi så nogle gode nyheder om sin defensiv. Således er den franske landsholdsspiller Jules Koundé atter blevet disponibel og klar til kamp, efter sommerkøbet fra Sevilla har døjet med en skade siden landsholdskampene i midten af september, hvor han pådrog sig en baglårskade.

På klubbens Twitter-profil har man nu også offentliggjort truppen, hvor det herunder fremgår, at Andreas Christensen fortsat ikke er blevet sin skade kvit – et forstuvet ledbånd i sin ankel – og dermed står til at misse sin første mulighed for at spille et El Clásico.

Det spanske brag mellem Real Madrid og FC Barcelona begynder søndag eftermiddag klokken 16:15 og kan følges direkte på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer