Dansk Fodbold

Slut med det store ‘E’ i SønderjyskE: Klubben får selvstændig administration

Sønderjyske Fodbold får fremover sin helt egen administration, da man har valgt at ophæve administrationsaftalen med Sønderjysk Elitesport.

SønderjyskE skifter navn til Sønderjyske og får egen selvstændig administration
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Nye ejere medfører ofte nye ændringer.

Det er også tilfældet i Haderslev, hvor den lokale fodboldklub SønderjyskE i august kom tilbage på danske hænder, da familierne Davidsen, Morten Kristoffer Larsen og Markus Kristoffer Hansen erstattede Robert Platek som klubejere.

Fredag melder klubben så, at fodboldafdelingen og elitesportafdelingen – der tæller andre sportsgrene som ishockey og håndbold – har valgt at ophæve administrationsaftalen, da man fremover vil have fuld fokus på fodbolden hos de nye klubejere.

En ændring, der også betyder, Sønderjyske Fodbold har valgt at slette det kommercielle store ‘E’, og klubnavnet derfor ændres til Sønderjyske.

– SønderjyskE-administrationen har gennem mange år leveret et stort stykke arbejde for alle SønderjyskE-holdene, og vi skylder dem en stor tak for at bringe Sønderjyske Fodbold A/S derhen, hvor klubben er i dag, indleder den samlede ejerkreds i en pressemeddelse og fortsætter:

– Vi har dog vurderet, at fodboldbranchen i dag er så kompleks og krævende, at vi har brug for en administration, hvor alle kræfter udelukkende har fokus på fodbolden. Aftalen er også af en størrelse, hvor vi ud fra en økonomisk betragtning har vurderet, at det vil være mere fordelagtigt for Sønderjyske Fodbold A/S at have sin egen administration.

Mikkel Damsgaard om sygdomsforløb: Jeg tænkte bare på at kunne gå ordentligt igen

Sønderjyske frister som bekendt en tilværelse i landets næstbedste række, hvor man efter 12 runder er nummer tre med fire point op til topholdet Vejle Boldklub i Nordic Bet Ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P