VM 2022

1 min læsningMedie: Thomas Tuchel klar på engelsk landsholdstjans

Thomas Tuchel skulle angiveligt være klar på at tage tjansen som engelsk landstræner, såfremt Gareth Southgate bliver fyret efter VM-slutrunden i Qatar.

1 min læsning
Thomas Tuchel skulle angiveligt være klar til at tage jobbet som engelsk landstræner
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

England skal ved den kommende VM-slutrunde i Qatar møde Wales, USA og Iran.

Disse kampe kan være de sidste for Gareth Southgate som engelsk landstræner i denne omgang, da han angiveligt står til at blive fyret ved en VM-skuffelse, fordi man også storskuffede i UEFA Nations League, hvor man rykkede ned i det næstbedste lag.

Torsdag melder The Telegraph så, at Thomas Tuchel – der tidligere er blevet sat i forbindelse med det engelske landstrænerjob – skulle være klar til tjansen.

Dermed skulle vejen være banet for det engelske fodboldforbund, hvis man beslutter sig for at skille sig af med Gareth Southgate efter VM-slutrunden i Qatar.

I øjeblikket render Thomas Tuchel nemlig arbejdsløs rundt, efter Chelsea tidligere på sæsonen valgte at afskedige ham med den nye ejer Todd Boehlys indtog i klubben.

Medie: Fyret Chelsea-træner kan lande endnu et topjob i England

The Telegraph melder i samme ombæring, at der endnu ikke har været kontakt mellem Thomas Tuchels lejr og det engelske fodboldforbund.

Den 49-årige tyske manager har foruden Chelsea også stået i spidsen for Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund og Mainz.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer