Europæisk Fodbold

FCM-profil: Jeg vil i Champions League

FC Midtjylland og Gustav Isaksen må 'tage til takke' med Europa League i denne sæson, men den unge kantspiller drømmer om at vende tilbage til Champions League.

Gustav Isaksen vil tilbage i Champions League med FC Midtjylland.

FC Midtjylland kæmper lige nu for videre avancement i Europa League.

Efter de første tre runder i gruppespillet, er det da også langt fra usandsynligt, at midtjyderne fortsat spiller i den næstbedste europæiske turnering efter jul og nytår.

Stillingen i gruppen er således fire point til hver af de fire hold, der har slået hinanden og spillet uafgjort på kryds og tværs. Foruden FC Midtjylland er også Sturm Graz, Feyenoord og Lazio i gruppen.

Europa League er dog ikke der, Gustav Isaksen helst vil være – selvom videre avancement i Europa League dog også ville være tilfredsstillende.

Det fortæller han i et længere interview med FC Midtjyllands egen hjemmeside:

– Jeg drømmer om at gå videre i et gruppespil som et af de to øverste hold, og ikke bare være med omkring det.

– Det handler om at gøre arbejdet i Superligaen, så man får chancen endnu en gang. På sigt drømmer jeg om at få klubben i Champions League igen.

– Det ville være kæmpestort at opleve det igen. Sidst var der ingen tilskuere på grund af Covid-19, og vi vil gøre alt for at give vores fans oplevelsen af et fyldt MCH Arena med Champions League-hymnen spillende ud af højtalerne, siger Gustav Isaksen.

Gustav Isaksen har tidligere gjort sig i den mest prestigefyldte turnering for klubhold, da han sammen med resten af FC Midtjylland spillede Champions Leagues tilbage i 2020/2021-sæsonen.

Torsdag lyder opgaven dog endnu en tørn i Europa League, når FC Midtjylland gæster Feyenoord. Den kamp bliver spillet klokken 18.45.

Senest de to klubber mødtes forrige torsdag, var der store optøjer på lægterne mellem hjemmeholdets og de medrejsende Feyenoord-fans. Det kan du læse mere om HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P