VM 2022

3 min læsningSlagsmål på FCM-tribune – hollændere er kommet ind til hjemmeholdets fans

FC Midtjylland har torsdag aften besøg af Feyenoord. Kort før kampstart udspiller sig kaotiske scener på stemningstribunen.

3 min læsning
Hætteklædte gutter prøver at forcere vagt før FCMs kamp mod Feyenoord.
Europa League gruppe F-kampen mellem FC Midtjylland og Feyenoord Rotterdam i Herning torsdag den 6. oktober 2022.

Opdateret 21.56: Der er stadig problemer med Feyenoord fans på tribunerne. Flere fans følges væk under kampen, og Politiet har blandt andet trukket knipler. Kampen spilles som planlagt, og efter første halvleg er FCM bagud med 2-0 mod Feyenoord.

Opdateret 20.58: Feyenoord-fansene er blevet gelejdet på plads på egen endetribune. Kampen starter meget tæt på det planlagte – altså tæt på klokken 21.00.

FC Midtjylland skal torsdag forsøge at følge op på den flotte 5-1 sejr over Lazio, når Feyenoord gæster MCH Arena.

Det forventes, at op mod 2000 Feyenoord-fans har taget turen til Danmark, men de har haft svært ved at finde vej til den rigtige tribune.

Kort før kampstart er en større gruppe hollændere rykket ind på FC Midtjyllands stemningstribune, hvor det indledningsvis blot blev til råben efter hinanden.

Det udviklede sig dog til slåskamp. Herefter stormede flere hollandske fans fra eget afsnit og ned på banen for at hjælpe til i slåskampen, hvilket fik spillere og dommere til at trække i omklædningsrummet.

Rønnow og co. sejrede efter fyrværkeridyst og afbrudt kamp i Malmö

Siden er spillerne dog dukket op til opvarmning, mens der er blevet tilkaldt forstærkninger fra politiet. Kampen er sat til at starte klokken 21.00, men det er endnu uvist om det kommer til at holde.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer