VM 2022

2 min læsningNeestrup før City-brag: Der kommer til at være lede perioder!

Jacob Neestrup sætter ord på den opgave, der om lidt venter de forsvarende danske mestre mod Englands ditto.

2 min læsning
City FCK
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Der venter F.C. København en gevaldig opgave, når de onsdag aften tørner sammen med Manchester City på Etihad Stadium i Champions League.

Her har Jacob Neestrup valgt at spare Andreas Cornelius, ligesom Mathew Ryan er henvist til bænken, hvorfor Kamil Grabara er med på banen for første gang siden sin hovedskade mod AaB tilbage i juli.

Nu sætter den nye FCK-chef ord på kampen kort inden kickoff, hvor han blandt andet nævner, at ‘der kommer til at være nogle lede perioder’.

– Mit hold skal ind og være et ekstremt stærkt kollektiv. Vi må forvente – og formode – at der kommer til at være nogle lede perioder i dag uden bold, så vi skal være ekstremt kompakte, indleder Neestrup til TV3+ og fortsætter:

– Vi skal være gode til at lukke de centrale områder ned først og fremmest, og så når vi kan få bolden på siden, skal vi være mega afklarede både i forhold til, hvordan vi forsvarer halvrum ved boldsiden og samtidig også i modsatte halvrum med de chipindlæg og tidlige indlæg, hvor de typisk ligger og søger efter Haaland.

Startopstillinger: Sådan stiller Manchester City og F.C. København op i brag – Haaland er med, mens FCK skifter keeper!

– Så der er rigtig meget, der skal gå op i en højere enhed. Vi kommer under pres, men det er også vigtigt, at når kampen har sat sig, at vi får de der to-tre perioder på bolden. Og de der to-tre sekvenser, hvor vi på det rigtige tidspunkt kan gå op og trykke dem.

Om det kan lykkes FCK at trykke City, kan du følge med i fra klokken 21:00 på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer