VM 2022

2 min læsningFCK-lejren om målmaskinen Haaland: Sådan stopper vi ham

Onsdag aften står F.C. København overfor verdens farligste angriber lige nu - Manchester Citys Erling Haaland. I FCK har de opskriften klar på at stække nordmanden, selvom det bliver svært.

2 min læsning
Haaland bliver en svær at stoppe for FCK i Champions League-kampen
Foto: Lindsey Parnaby / AFP

17 mål i 10 betydende kampe denne sæson.

Erling Haaland har været direkte ustoppelig i Manchester City efter skiftet fra Dortmund i sommers.

Onsdag aften står det norske angrebsmonster så overfor F.C. København. Selvom det bliver en kæmpe opgave at holde Haaland fra fadet, har man i FCK-lejren en række bud på, hvordan man vil tage opgaven an på Etihad Stadium i Manchester. Det skriver eb.dk.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Erling Haaland scorer mål på samlebånd i både Premier League og Champions League. 14 styks i Premier League og 3 i Champions League er det allerede blevet til. Senest scorede han i søndags hattrick i Citys 6-3 sejr over lokalrivalerne fra Manchester United.

Nordmandens vanvittige præstationer i denne sæson er også nået frem til F.C. København, hvor den unge back Victor Kristiansen glæder sig til mødet.

– Det er en fantastisk udvikling og en flot rejse, han har været igennem. Det er dejligt at se en skandinavisk spiller komme på landkortet globalt. Der er ikke så meget, man kan forberede sig på. Han er helt fantastisk og skal nok komme igennem på en eller anden måde, siger han ifølge eb.dk og indrømmer, der er brug for at forberede sig på Haaland gennem video-klip.

Haaland er mere end dobbelt så meget værd som hele FCK’s trup: Se værdiforskellen på City og FCK

Manden med det øverste ansvar for at stoppe nordmanden er F.C. Københavns cheftræner, Jacob Neestrup. Han er også er fuld af roser til den norske verdensstjerne.

– Det er jo måske verdens bedste angriber. Kæmpe fysisk, god afslutter, god på indlægsspillet i forhold til at komme først på både flade og høje indlæg og dygtig i presset, hvor det det ser ud til, at han også er en stor holdspiller, siger han og giver efterfølgende sit bud på, hvordan FCK dæmmer op for Haaland:

– Det gør man ved at kigge på de typiske karakteristika, der er ved ham, og prøve at minimere chancerne for, at han kan komme i gode positioner, hvor han kan afslutte.

Mens F.C. København står med et enkelt point efter to kampe mod henholdsvis Dortmund ude og Sevilla hjemme, er Manchester City som forventet strøget til tops i Champions League-gruppen efter en nedsabling af Sevilla ude og sejr hjemme mod Dortmund.

Kampen mellem Manchester City og F.C. København fløjtes i gang onsdag klokken 21.00 på Etihad Stadium. Du kan se opgøret på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer