VM 2022

2 min læsningAGF’s hårde hund om kritikere: Det er kun fedt

Nicolai Poulsens spil og opførsel på banen for AGF får ofte kritik af modspillere og udefans. Hovedpersonen selv mener, det er godt med snakken, men vil også huskes for andet.

2 min læsning
Nicolai Poulsen i en tackling mod FC Midtjyllands Oliver Sørensen
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Hårde tacklinger og drama.

Det er blot nogle af de ting, man ser fra Nicolai Poulsen, når han tørner ud for AGF i Superligaen.

Det har fået flere modspillere og udefans til at kritisere AGF’s midtbaneslider, der dog hilser omtalen velkommen. Han håber dog på, at han også huskes fra andre dyder på banen. Det fortæller han i Bolds podcast – Tæt på.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Nicolai Poulsen er ofte i centrum for dramatiske hændelser, hårde tacklinger eller i nogens øjne usympatisk opførsel.

Horsens målfarlige talisman: Jeg vil være topscorer og til udlandet

Det tager han dog selv med ophøjet ro og mener, det er godt med noget debat.

– Jeg er med på, at jeg er en fodboldspiller, der deler vandene. Det er kun fedt, for så er der noget at snakke om, siger han i podcasten og fortsætter:

– Når du først får prædikatet på dig, kan du ikke fjerne det. Det er umuligt. Den eneste måde, jeg kan få det til at handle om noget andet, er ved at snakke her.

Selvom midtbaneslideren altså intet har imod at blive omtalt i hadefulde vendinger fra især udefans, håber han også på, at han vil blive husket for nogle andre ting.

– Jeg vil jo også gerne huskes for noget andet. For at sætte et godt aftryk på AGF og for min store betydning for et fodboldhold, siger han.

AGF og Nicolai Poulsen befinder sig efter 1-0 nederlaget til F.C. København i søndags fortsat på en femteplads i Superligaen. Næste opgave er på søndag, hvor FC Midtjylland kommer på besøg i Ceres Park. Opgøret fløjtes i gang klokken 14.00, og du kan se kampen på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer