Premier League

Klopp er helt rolig: Liverpools – måske – største transfer er fortsat ved at tilpasse sig

Jürgen Klopp virker ikke synderligt bekymret over Darwin Núñez' manglende gennembrud i Liverpool efter sommerskiftet fra Benfica.

Jürgen Klopp
Foto: Nigel Roddis/AFP/Ritzau Scanpix

260 minutters fodbold, to mål og et enkelt oplæg er, hvad det indtil videre er blevet til for Darwin Núñez, efter Liverpool i sommer gjorde den 23-årige uruguayanske landsholdsangriber til klubben tredjedyreste – og måske på sigt – dyreste spiller i klubbens historie.

Således placerer angriberen sig efter en handel, der i første omgang sendte omkring 64 millioner pund til Benfica, efter Alisson og Virgil van Dijk på den liste, men hvis en række bonusser bliver indfriet, kan han overhale både den tidligere AS Roma-målmand og Southampton-forsvarer og kalde sig Merseyside-klubbens dyreste indkøb nogensinde.

Indtil videre har Darwin Núñez dog ladet sit helt store gennembrud i engelsk fodbold vente på sig, men hvis man spørger Jürgen Klopp, er der absolut ingen grund til bekymring. Det fortalte tyskeren på et pressemøde forud for tirsdagens Champions League-opgør mod Rangers FC.

– Alt er godt. Selvfølgelig tilpasser han sig stadig, ligesom spillere altid gør. Nye spillere kommer ind, og så taler alle om dem og vil have dem til at præstere med det samme. Det sker af og til, mens det andre gange ikke gør. 

– Så sent som i går havde vi en lang snak med Pep Lijnders (assistenttræner, red.) – fordi mit spanske eller portugisiske stadig ikke er blevet bedre – og her fortalte vi ham bare, at vi er helt rolige.

– Det er virkelig vigtigt i vores situation, at han nu – hvor han ikke starter – ikke bekymrer sig eller noget i den stil, lyder det fra Jürgen Klopp, der senest havde bænket Núñez i 3-3 kampen mod Brighton på hjemmebane, hvor han blev indskiftet i det 89. minut.

Irriteret Steven Gerrard angriber journalist: Du er fan af ham, er du ikke?

Liverpool og Rangers FC brager sammen tirsdag aften i Champions League klokken 21:00 i en kamp, som du kan følge direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Indtil videre har Liverpool skrabet tre point sammen i gruppespillet efter et 4-1 nederlag til Napoli på udebane, som siden blev fulgt op af en 2-1 hjemmesejr mod Ajax Amsterdam.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P