3F Superligaen

Neestrup efter Zeca-skade: Det gør ondt på os alle

Jacob Neestrup er ked af det på Carlos Zecas vegne og understreger, at det sportslige aspekt har måttet træde i baggrunden.

FC Københavns cheftræner Jacob Neestrup før 3F Superligakampen mellem FC København og AGF i Parken i København, søndag den 2. oktober 2022.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Carlos Zeca blev i otte minutters overtid båret fra banen i F.C. Københavns 1-0 sejr over AGF søndag.

Præcis et år efter Zecas slemme korsbåndsskade har FCK meldt ud, at grækeren igen har beskadiget to ledbånd. Deriblandt det samme korsbånd, som også gik i stykker for et år siden.

Den nyudnævnte cheftræner Jacob Neestrup var søndag aften tydeligt berørt i Onside-studiet, og mandag har tonen ikke ændret sig hos den 34-årige FCK-chef.

– Vi føler alle med Zeca. Han er den perfekte anfører, en stor spiller og et fantastisk menneske, så det gør ondt på os alle, siger cheftræner Jacob Neestrup.

– Han er altid en utroligt stærk og loyal holdkammerat og klubmand, så nu er det tid til, at alle skal være verdens bedste holdkammerater for ham og vise den opbakning og styrke, han har brug for lige nu.

Lerager lod Neestrup hænge i jubelscene: En markering af hvem der er chefen

– I forhold til det sportslige aspekt for os, så fylder det ærligt talt ikke så meget lige nu, og det må vi løse, når vi kommer dertil, siger Jacob Neestrup til FCK’s hjemmeside.

De forsvarende mestre spillede sig med 1-0-sejren søndag ind i top seks. onsdag aften venter der svær modstand for Neestrup og co., når Manchester City er værter på Etihad Stadium.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P