VM 2022

2 min læsningLerager lod Neestrup hænge i jubelscene: En markering af hvem der er chefen

Lukas Lerager kom ind ti minutter før tid og blev matchvinder i kampen mod AGF. I jubelscenen gjorde han honnør for Jacob Neestrup, for at vise hvem der er chefen.

2 min læsning
FC Københavns Lukas Lerager scorer til 1-0 og jubler med FC Københavns cheftræner Jacob Neestrup under 3F Superligakampen mellem FC København og AGF i Parken i København, søndag den 2. oktober 2022.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Lukas Lerager startede på bænken for F.C. København, der søndag aften spillede sig ind i top seks, da Lerager kort efter sit indhop sparkede en 1-0 sejr i land ti minutter før tid.

I den efterfølgende jubelscene tvang matchvinderen sig fri af holdkammeraterne og løb ud til den debuterende FCK-cheftræner Jacob Neestrup.

Den 34-årige cheftræner stod klar med high five, men Lerager gjorde i stedet honnør for Neestrup, som en kæk markering af magtforholdet.

– Når han sætter mig på bænken, synes jeg også, at skal han også have noget lir tilbage. Så var det lige ud og markere, at han er chefen, siger Lerager til TV3+ efter kampen.

Selvom Lerager kan roses for en kreativ jubelscene, fortæller den 29-årige FCK-spiller, at han ikke selv er ophavsmand til jubelscenen. Det er i stedet en tidligere holdkammerat i Viborg.

Neestrup om Zeca-skade: Det ser alvorligt ud

– Jubelscenen kommer, da jeg spiller for Viborg. Serges Deblé kommer for sent til en kamp, ryger på bænken af Auri, så kommer han ind i kampen og scorer – og så løber han ud og laver den samme. Nogle gange tager man nogle minder med fra karrieren, og så synes jeg, at den var meget fed, hvis jeg kom ind og scorede, lyder det fra Lerager.

Neestrup og FCK rykkede med aftenens sejr ind i top seks. Onsdag aften venter en anden styrkeprøve, når Manchester City og storspillende Erling Haaland byder op til Champions League-dyst på Etihad Stadium.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer