VM 2022

1 min læsningMulig skandalesag rammer svensk topfodbold: Spiller anholdt og anklaget for voldtægt

En unavngiven spiller fra topholdet Djurgården IF er blevet anholdt og anklaget for voldtægt, hvilket har fået klubben til at suspendere vedkommende med øjeblikkelig virkning.

1 min læsning
Tele2 Arena
Tele2 Arena danner ramme om Djurgården IF's hjemmekampe. Nu er en af klubbens spillere havnet i noget, der kunne være en skandalesag. Foto: Arild Vågen/Wikimedia Commons

Sveriges øjeblikkelige Allsvenskan-tophold Djurgården er ramt af en sand og mulig skandalesag.

Således er en af klubbens spillere, der pt. er unavngiven og i 20-års alderen, blevet anholdt og anklaget for voldtægt. Det melder Aftonbladet, der har været i dialog med anklager Frida Vedin, der bekræfter at der i øjeblikket er en sag i gang:

– Jeg har en person arresteret for voldtægt. Det er en mand i 20-årsalderen. Jeg kan ikke sige så meget mere. Det må være sket i weekenden, lyder det således fra anklageren.

Selv har Djurgården også været ude på sin hjemmeside og bekræfte, at der pt. pågår en sag, hvor man har valgt at suspenderet vedkommende, som altså er en spiller, der til dagligt har sin gang hos førerholdet.

Helt konkret skriver klubben:

– I løbet af mandagen har Djurgården Fodbold truffet beslutningen om at suspendere en spiller fra vores drift.

– Spilleren blev natten til mandag tilbageholdt af politiet og er mistænkt for kriminalitet. Djurgården Fodbold følger politiets efterforskning og har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Voldtægtssigtet Superliga-spiller får forlænget fængsling

Det er desværre ikke kun i Sverige, at der i øjeblikket kører en sag af denne karakter.

I den danske Superliga pågår der pt. nemlig også en kedelig voldtægtssag, hvor en unavngiven spiller fra Superligaen i øjeblikket er fængslet. Noget, du kan læse mere om herover.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer