VM 2022

2 min læsningManchester United gør rent bord: Vinder både ‘månedens spiller’ og ‘månedens manager’-pris

Manchester United har med to sejre ud af to mulige gjort rent bord i Premier League i september og har i samme ombæring scoret sig to priser.

2 min læsning
Manchester United
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United har i Premier League-sammenhæng haft en perfekt september, hvor man fik besejret Leicester og Arsenal.

Det har nu fået Premier League til at smide to priser efter klubben, hvor man har valgt at kåre Marcus Rashford som månedens spiller efter to kampe, hvor han fik leveret to mål og to oplæg.

Derudover har klubbens hollandske manager Erik ten Hag for første gang også vundet prisen som månedens manager i Premier League.

Det sker på baggrund af de selvsamme kampe, hvor Manchester United i september altså gjorde rent bord i den hjemlige liga med sejre over henholdvis Leicester på udebane med 0-1 og det øjeblikkelige førerhold Arsenal på hjemmebane med 3-1.

Manchester United skal næste gang i aktion søndag den 2. oktober, hvor der venter klubben noget af et topbrag.

Her skal man nemlig en tur over til naboerne på Etihad Stadium, hvor Pep Guardiola og Manchester City tager imod klokken 15:00 i et opgør, der kan følges direkte på See og Viaplay.

Thomas Frank med afsløring: Disse Premier League-managers har jeg talt mest og mindst med

Herefter venter der så Erik ten Hag og co. nok en opgave i Europa League, hvor man torsdag den 6. oktober skal en tur til Cypern for at møde Omonia Nicosia.

Her står man efter de første to runder med tre point, eftersom man i september tabte hjemme på Old Trafford til Real Sociedad, mens det så til gengæld blev til tre point og en 0-2 sejr på udebane mod Sheriff Tiraspol.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer