2 min læsningHøjbjerg efter nederlag: Vi er ikke blandt de allerbedste

Pierre-Emile Højbjerg erkender efter nederlaget til Kroatien, at det danske landshold lige nu ikke er blandt de allerbedste i verden.

2 min læsning
Højbjerg mener ikke, Danmark er i den absolutte top lige nu
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Det var ikke helt godt, da Danmark torsdag tabte 2-1 til Kroatien.

Danskerne var godt med i første halvleg i Zagreb, men efter pausen viste kroaterne sig bedre.

Og det ærgrer Pierre-Emile Højbjerg, der savnede kvalitet og erkender, at det danske landshold lige nu ikke er der, hvor det skal være. Det siger han til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Jeg savner, vi spiller lidt mere direkte, specielt på den sidste tredjedel af banen. Vi blev aldrig rigtige farlige. Der skal være lidt mere kvalitet i den sidste og afgørende aflevering, siger midtbanespilleren til Ekstra Bladet og fortsætter:

– Men de her kampe mod kroaterne viser også, at vi nok ikke er helt der, hvor vi kan betragte os blandt de absolut bedste hold.

Nederlaget betyder, at Danmark ikke selv kan afgøre om det ender med en førsteplads i gruppen, som Kroatien fører med et point ned til Danmark på andenpladsen. For at vinde gruppen skal Danmark håbe på højest et point til Kroatien mod Østrig samtidig med, at det danske landshold selv skal slå Frankrig hjemme i Parken.

– Vi skal gøre vores arbejde færdig mod Frankrig. Vi har jo slået dem før, og kan gøre det igen. Så må vi håbe på hjælp fra Østrig. Nu glæder vi os i hvert fald til at komme hjem og spille i Parken, siger Højbjerg.

Frankrigs uheld fortsætter – yderligere to ude mod Danmark

Danmark spiller kampen mod Frankrig søndag 20.45 på samme tid som Kroatien ude møder Østrig. Du kan se Danmark – Frankrig på TV2 og TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer