International Fodbold

Frankrigs uheld fortsætter – yderligere to ude mod Danmark

Frankrig har måttet undvære et hav af spillere til kampen mod Danmark. Nu er endnu to spillere meldt ude med skader til kampen.

Benzema, Pogba, Lloris, Kanté…

Listen af topspillere, som Frankrig må se bort fra til kampen mod Danmark, er alenlang.

Men nu lægges der yderligere til landstræner Didier Deschamps hovedpine. To spillere blev nemlig skadet under kampen mod Østrig torsdag og bliver ikke klar til den vigtige kamp i Parken søndag, skriver RMC.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Karim Benzema, Paul Pogba, N’Golo Kanté, Kingsley Coman, Presnel Kimpembe, Ibrahim Konaté, Lucas Hernandez, Hugo Lloris, Adrien Rabiot, Boubacar Kamara, Théo Hernandez og Lucas Digne. Alle disse dygtige spillere er ikke med, når Frankrig søndag møder Danmark i Parken.

Og som om, det ikke var nok, så blev både forsvarsspiller Jules Koundé og målmand Mike Maignan skadet under torsdagens 2-0 sejr hjemme i Paris over Østrig. Begge startede inde for Frankrig.

Dansk drømmekasse i Kroatien var ikke nok: Danmark mistede førstepladsen

Jules Koundé, som denne sommer er skiftet til FC Barcelona, måtte lade sig udskifte allerede efter 23 minutter af kampen mod Østrig, mens AC Milan-målmanden Mike Maignan lod sig erstatte i pausen.

Didier Deschamps fortalte efter kampen, at de to spillere ikke tager med til København. Om der skal hentes erstatninger ind i truppen, er landstræneren ikke sikker på.

– Jeg vil se på det, selvom der ikke er lang tid. Jeg vil tænke på, hvad der er bedst for det franske hold, sagde Frankrigs landstræner.

Kampen mod Frankrig er uhyre vigtig, da Danmarks mulighed for at sikre sig førstepladsen i gruppen inden sidste kamp røg med nederlaget til Kroatien i Zagreb torsdag. Samtidig med kampen i Parken spiller Kroatien ude mod Østrig.

Danmark – Frankrig spilles som nævnt søndag, og der er kick off klokken 20.45. Du kan se det spændende opgør på TV2 og TV2 Sport.