1 min læsningDanmarks U21-drenge har formlen klar inden vigtig finalekamp

Fredag møder det danske U21-landshold Kroatien ude i den første af to vigtige finaler. En samlet sejr sikrer adgang til EM, og de danske spillere giver deres bud på, hvordan kampen skal gribes an.

1 min læsning
Danmark skal møde Kroatien i to finaler om at komme til EM
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix.

Torsdag tabte det danske A-landshold til Kroatien i Zagreb. Fredag er det så U21-landsholdets tur til at bide skeer mod de dygtige kroatere.

I den første af to finaler om kvalifikation til EM, skal Danmark altså samlet slå Kroatien for at sikre adgang til den prestigefyldte turnering.

Flere danske spillere giver deres bud på, hvad der er vigtigt i fredagens kamp, efter reklamen.

F.C. Københavns Mohamed Daramy har snuset til A-landsholdet, men spiller i øjeblikket igen med på U21-landsholdet. For den udlejede Ajax-spiller gælder det om at være klar og forsigtig mod Kroatien.

– Det er to vigtige kampe, hvor vi virkelig skal være på dupperne som hold. Det bliver en intens kamp, for de har gode spillere, vi virkelig skal passe på. Men det er vi også, siger Daramy ifølge Bold.

Disse U21-spillere bejler til VM

Den tidligere AGF’er og nuværende Bodø/Glimt-spiller Albert Grønbæk fokuserer på en forhåbentlig skarp dansk offensiv.

– Drømmen er at score nogle mål, for det vil sikre os et godt udgangspunkt, siger han ifølge Bold.

Kampen mellem Kroatien og Danmark spilles som nævnt fredag, og opgøret bliver fløjtet i gang klokken 18.00. Du kan se kampen på TV2 Sport X og TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer