2 min læsningDisse U21-spillere bejler til VM

Kasper Hjulmand holder øje med de unge U21-spillere, og han har flere af de unge talenter i kikkerten frem mod VM.

2 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand har trukket den kun 19-årige angriber, Rasmus Højlund, op i den danske A-landsholdstrup fra det danske U21-landshold.

Det står klart, efter tirsdagens pressemøde, hvor både det danske A- og U21-landshold skulle udtager trupperne til hver to vigtige opgør i henholdsvis Nations League og U21 EM-playoff.

Og der kan være flere unge spillere at finde i den trup, som Kasper Hjulmand senere på året tager med sig til Qatar, hvor VM 2022 finder sted. Det fortæller han til TV 2 SPORT.

Hjulmand om Højlund-udtagelse: Power, hurtighed, krop og egenskaber

Her satte han navne på flere unge talenter, som han holder øje med frem mod VM.

– Der kan godt være U21-spillere her, som stadigvæk har chancen for komme i spil til VM. Der er jo altså nogle af dem, der har fem Champions League-kampe foran sig, fortalte han inden han satte navn på nogle af dem.

– Der er jo blandt andre Maurits (Kjærgaard red.), som spiller i Salzburg og har taget nogle gode skridt, Matt (O’Riley red.) som spiller i Celtic og vi har vores FCK-drenge også. Der er en god mulighed for at komme tæt på og udvikle sig. Så U21-drengene skal vide, at der er en mulighed.

Ovennævnte spillere er udtaget til det U21-landshold, som skal møde Kroatien i to afgørende playoff-kampe om at kvalificere sig til U21 EM 2023.

Første opgør spilles i Kroatien den 23. september klokken 18:00, mens returopgøret afgøres i Danmark den 27. september fra klokken 18:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer