3F Superligaen

Cornelius om ny cheftræner: Der er handling bag ordene

Andreas Cornelius fortæller om den specielle situation i F.C. København efter fyringen af Jess Thorup og ansættelsen af Jacob Neestrup.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. Københavns Andreas Cornelius blev hentet hjem i denne sommers transfervindue.

Det gjorde han med udsigterne til at spille under klubbens daværende cheftræner Jess Thorup, som nu er blevet fyret kort tid inde i Andreas Cornelius’ FCK-ophold.

Hans første tid i F.C. København har derfor været hektisk, men FCK-angriberen mener, at tingene nok skal falde på plads under klubbens nye cheftræner.

Ifølge Cornelius er Jacob Neestrup som skabt til rollen som cheftræner. Det fortæller han på F.C. Københavns hjemmeside.

– Det er selvfølgelig lidt hektisk og det er en speciel situation. Jeg havde da håbet på, at jeg kunne komme i gang og samarbejde med Jess og være en del af det. Men nu er situationen en anden, og nu glæder jeg mig så til at komme i gang med ‘Nees’ (Jacob Neestrup red.) og være med til at starte det projekt.

– Jeg vil beskrive ham som en træner, der er meget klar i forhold til, hvad han gerne vil have. Også meget kontant. Jeg er sikker på, at der er handling bag ordene. Og vi skal alle sammen begynde at gøre, hvad han siger, fordi jeg tror også, at der ikke er langt fra ord til handling med ham.

– Jeg kan mærke, at cheftrænerrollen den passer ham endnu bedre (end assistenttrænerrollen red.). Han har været cheftræner som ungdomstræner i mange år, og han virker måske bare på mig som typen, der egner sig mere til at være cheftræner end assistenttræner. Jeg synes, det bliver rigtig spændende at arbejde med ham.

Cornelius har været på skadesbænken i de seneste tre opgør for Løverne, men den store angrebsprofil regner med at være tilbage til det første opgør efter landskampspausen.

Her skal F.C. København forsøge at få vendt bøtten og rette op på en skidt sæsonstart, når AGF besøger Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P