2 min læsningInge André Olsen fortid i AaB

AaB har sammen med klubbens sportschef, Inge André Olsen, valgt at opsige samarbejdet.

2 min læsning
Inge Andre Olsen er fortid i AaB
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix.

Inge André Olsen er ikke længere sportschef i AaB. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Den 44-årige nordmand kom til klubben i april 2020, men er altså nu stoppet i jobbet i det nordjyske.

Det sker ifølge de to parter efter gensidig aftale.

Artiklen fortsætter efter reklamen

AaB’s administrerende direktør, Thomas Bælum, siger om det opsagte samarbejde:

– Som med alt andet i AaB-regi evaluerer vi løbende, og her er vi sammen med Inge blevet enige om, at det er rettidigt for begge parter at lade vores veje skilles nu. I en vanskelig periode og med tiltrædelse nærmest samtidig med at Covid-19 gjorde sit indtog, har vi sat pris på det store stykke arbejde, som Inge har udført for klubben i to et halvt år, og vi ønsker ham alt det bedste fremover.

Den nu forhenværende sportschef mener, der venter et stort stykke arbejde fremadrettet i klubben.

– Der er ingen tvivl om, at vi i en turbulent tid har kæmpet med at få tingene forløst såvel på som uden for banen, men jeg er glad for at aflevere klubben i trygge hænder, selvom der venter alle et stort arbejde i fortsættelsen, siger Inge André Olsen og fortsættter:

– Rent sportsligt ærgrer jeg mig mest over, at vi i min tid i AaB ved alle tre sæsonafslutninger med henholdsvis en tabt pokalfinale og to tabte Europa Playoff-finaler kiksede kvalifikationen til europæisk fodbold, hvilket har været en stor skuffelse for alle, men jeg har nydt min tid i klubben og vil gerne takke alle i AaB for vores samarbejde.

Lucas Andersen om VM: Jagter indtil det ikke længere kan lade sig gøre

Thomas Bælum overtager midlertidigt tøjlerne som sportslig ansvarlig efter Inge André Olsen, og AaB oplyser, at man nu vil gennemgå en grundig analyse. Der nævnes ikke videre fra klubben omkring en eventuel ny permanent sportschef.

Det opsagte samarbejde kommer i kølvandet på en anden udskiftning, da AaB fornylig også opsagde Lars Friis og i stedet ansatte Erik Hamrén som cheftræner.

AaB er næstsidst i Superligaen og skal i næste runde møde OB hjemme på Aalborg Portland Park. Det sker den 30. september, og opgøret kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer