2 min læsningLucas Andersen om VM: Jagter indtil det ikke længere kan lade sig gøre

Lucas Andersens navn blev ikke nævnt, da Kasper Hjulmand udtog sin trup til de kommende kampe i Nations League. AaB-anføreren har tidligere været inde omkring Kasper Hjulmands trup, og han nægter at give slip på drømmen om et VM.

2 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Superligaklubberne har i denne uge sagt farvel til de spillere, der er udtaget til deres landshold.

I Aalborg betyder det, at Lucas Andersen er at finde på Hornevej i det østlige Aalborg, for han er nemlig ikke udtaget til det danske A-landshold, der i denne uge møder henholdsvis Kroatien og Frankrig i Nations League.

AaB-anføreren blev i maj 2021 ramt af en korsbåndsskade, og den skade ødelagde store dele af sidste sæson. Nu begynder han dog så småt at være kommet sig helt over den grimme skade.

Direkte adspurgt, om han har ambitioner og drømme om at komme med til det forestående VM, svarer Lucas Andersen:  

– 100 procent. Jeg jagter det ypperste, indtil det ikke længere kan lade sig gøre. Jeg har tidligere været med inde omkring landsholdet efter en længere skadesperiode, så jeg har gjort det før, og jeg kommer til at gå efter at skulle være med.

– Jeg tror på det, og jeg håber på det, indtil mit navn enten står eller ikke står på tilsigelsen, siger Lucas Andersen til campo.dk.

Lucas Andersen sigter igen mod udlandet: Min ambition er at ramme den europæiske top

Den 28-årige AaB-profil har i alt syv A-landskampe på cv’et, og de to seneste kom i Nations League i efteråret 2020, hvor Kasper Hjulmand stod ved roret. Det er dog ikke meget, Aalborg-drengen Lucas Andersen har været i kontakt med Aalborg-drengen Kasper Hjulmand.

– Jeg har ikke været på det seneste, men det var jeg sidst, jeg var i spil til landsholdet for halvandet år siden. Da jeg fik min knæskade, var det dagen før, at landsholdet skulle udtages til EM, og det er da også en af dem, der hjemsøger en en lille smule, lyder det fra Lucas Andersen.

Lucas Andersen har nåede i perioden fra 2012 til 2017 at spille hele 29 kampe for det danske U21-landshold, hvilket giver ham en sjetteplads på listen over spillere med flest U21-landskampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer