2 min læsningHjulmand skærper kravene: Det er helt afgørende for, om man kan komme med

Kasper Hjulmand stiller høje krav til spillerne og har skærpet kravene for, om man kan komme med på A-landsholdet frem mod VM.

2 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand har netop udtaget truppen til de kommende vigtige landskampe i Nations League mod Kroatien og Frankrig.

Og her har landstræneren skærpet kravene for udtagelse til det danske A-landshold.

Det er nemlig helt afgørende, at spillerne får fast spilletid frem mod VM i november.

Hjulmand om Højlund-udtagelse: Power, hurtighed, krop og egenskaber

På pressekonferencen afslørede landstræneren, at fast spilletid er en nødvendighed grundet VM-turneringens afholdelse midt i sæsonen.

– Det er helt afgørende for, om man kan komme med, at man spiller regulært og hele tiden. Man kan sige, at det er skærpet i år, at vi ikke har noget indløb, at vi ikke har tre ugers forberedelse. Så den fysiske parameter er skærpet, fortæller han og fortsætter:

– Det betyder ikke, at der ikke er noget argument […] for en spiller, der måske er havnet lidt uden for spilletid. Fodbold er systemisk, og derfor er det også sindsygt vigtigt, at vi har et hold og arbejder videre med det hold. Så der er argumenter.

På trods af landtrænerens skærpede krav til spillerne er der dog stadig en chance for de spillere, der ikke får den ønskede mængde fast spilletid.

– Vi kommer helt sikkert til at lave VM-udtagelser af spillere, som måske ikke er i kontinuerligt spil og spiller kampe kontinuerligt – det kommer til at ske. Det er et skærpet krav, at man helst skal være i kamp, men det er ikke ultimativt, slutter Kasper Hjulmand.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer